Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem még mindig megvannak a fekete cuccaim
Üdv! Valakit ha érdekel: 1500/db
nekem most bent van az sm szett, nincs kedvem a kocsival rohangálni...
Hali! Ismerös motorjával lenne egy kis gebasz . ktm sx 525 2006-os évjárat. 03.6520 prox hajtókart rendeltünk bele, mert ez kell hozzá. De 3mm-el hosszabb mint ami benne van. Ilyennel már találkoztatok?
Megyek holnap is Sóskútra bányába
bánom is. Odáig eljutottam, hogy megtankoltam, és közbe jött más. De ahogy néztem még holnap is jó idő lesz.
Na aki ma nem motorozott az bánhatja
szép, csak azok az öntött kerekek nem kellenének bele
2004-es a paripám, és láttam ezt a szép SM-et, ahhoz gyűjtögetem a cuccokat:
Ja hogy te vagy G-style Na idefigyelj hülyegyerek!Én normálisan beszéltem úgyhogy ne legyél bunkó és ne oltogass!Különben is ki vagy te,még az adatlapodat se töltöd ki!Jól átbaszod a vevőt mert jóhiszemüen megveszi tőled 450-re a 2T tankot azt szopóka van mert nem megy fel,akkor is én vagyok a fasz mert szoltam?Részemről ennyi!
a 450es tenk még nincs lefényképezve amugy te erre élvezel te....
beteg vagy v unatkozol?
Egy 10-es a lámpabúra!A fejidom műanyagot nem adom el mert abból nekem is csak egy van!
Szépnapot
Bocs G-style de ez nem EXC 450-es tank Inkább lesz valamelyik 2T EXC-é
elfelejtve
csak a KTM!
jo a TM ha szeretnél jahamának látszo, de mégse az tipusu motorral motorozni, és ha az a perverziod hogy alkatrészre várj egy fél éveket akkor is jo, én mindenképpen csak ajánlani tudom...
ezt láttátok már, kurva jó vidi
Van TM topic, miért nem ott kérdezed meg ezt?
én azt tudom róla,hogy drága...
a Tm az szép motorokat gyárt, akárcsak a KTM
de én arra voltam kíváncsi h ki mit tud az en 250ről meg 300ról
Milyen évjárathoz kellene?
Szia G-Style.

Fekete tank idom, és hűtőrács, (szintén fekete) érdekelne, ha van.
a 144az valami gyönyörű... de ha jól tudom van ott valami aluvázas 250es cross is...de azt még nem láttam...pedig voltam bent párszor untatni a srácokat meg vettem egy kipuff dugót egy 1000esért
30000 banánisztáni fabatka (a Zizi típusú eb nem képezi az adás-vétel részét!)

sziasztok 525sx 2003 -hoz keresek gyujtástekercset vagy motorhibás törött motor is érdekelne előre is kösz