szia!
most nézem hogy kaptam levelet igen,de nem tünt fel nekem a csavaron hogy nem egyformák..
én úgy szoktam általában szerelni hogy sok csavart ragasztó szalaggal odarögzítem ahonnan kivettem,főleg ha hónapok múlva teszem vissza..így tudom mi hova való!
megnézem rögtön
A kerekek nem voltak a 120-ba....És egyszer el kellett menni a motorért meg egyszer a hiányzó cuccokért is. Az a 60 plusz inkább 30 lesz. Sztem még egyszer nem hinném hogy beleugrana. Le kellett volna bontani a ..csába.
ezt árulták az apróban úgy,hogy kerék,idomok és minden egyéb nélkül csak a váz,telók és blokk,karbi 150ezerért... a motorjára azt mondta az akkor i hirdteő hogy valóban jó kompressziós és megbízható....erről csúsztam én le...és megvette az aki most hirdeti így komplett motorként amire ő vette meg a hiányzó dolgokat a krosszmotork.hu-tól olyan 120ezer értékben...tehát olyan 270körül van az embernek ez az exc szóval a 330ezres ajánalt bőven jó ha még alkudsz is! de nézzd meg élőben lehet,hogy külsőleg le van ütve,nem tudom pontosan
most nézem hogy kaptam levelet igen,de nem tünt fel nekem a csavaron hogy nem egyformák..
én úgy szoktam általában szerelni hogy sok csavart ragasztó szalaggal odarögzítem ahonnan kivettem,főleg ha hónapok múlva teszem vissza..így tudom mi hova való!
megnézem rögtön
De ki mondta hogy agresszív vagyok? Letépem a fejét annak a baromnak!
De mikor tesz fel képeket? Türelem kipufogót terem!