Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali. Szerinted csak nekem van ilyen motor.
nekem is a henger fejben van a 100 as csavar,de Zolinak is ha ott van akkor jó mert az övé még nem volt bontva
Maki. e-mailra írj légyszi,köszi.
szia!
most nézem hogy kaptam levelet igen,de nem tünt fel nekem a csavaron hogy nem egyformák..
én úgy szoktam általában szerelni hogy sok csavart ragasztó szalaggal odarögzítem ahonnan kivettem,főleg ha hónapok múlva teszem vissza..így tudom mi hova való!
megnézem rögtön
Jani, te meg miért álnéven töltesz fel videót a motorodról?

Heló Maki! levelet megkaptad?
Lehet tényleg azt kellene! Minnyá megkérdem,mit szól hozzá!

De ki mondta hogy agresszív vagyok? Letépem a fejét annak a baromnak!
csináljad meg az asszonyt vadul...olyan haj cibálósan mert feszült vagy
Ez még nem lázadás,csak lázongás!

De mikor tesz fel képeket? Türelem kipufogót terem!
nem lázadunk ..amúgy szóltam a tulajnak ő tesz fel képet róla!
A kerekek nem voltak a 120-ba....És egyszer el kellett menni a motorért meg egyszer a hiányzó cuccokért is. Az a 60 plusz inkább 30 lesz. Sztem még egyszer nem hinném hogy beleugrana. Le kellett volna bontani a ..csába.
Mennyi baj van evvel a motorozással
ezt árulták az apróban úgy,hogy kerék,idomok és minden egyéb nélkül csak a váz,telók és blokk,karbi 150ezerért... a motorjára azt mondta az akkor i hirdteő hogy valóban jó kompressziós és megbízható....erről csúsztam én le...és megvette az aki most hirdeti így komplett motorként amire ő vette meg a hiányzó dolgokat a krosszmotork.hu-tól olyan 120ezer értékben...tehát olyan 270körül van az embernek ez az exc szóval a 330ezres ajánalt bőven jó ha még alkudsz is! de nézzd meg élőben lehet,hogy külsőleg le van ütve,nem tudom pontosan
Látod de tőgy vagy! Minnyá átkűdöm!
Sziasztok! Nem találom a hirdetést csöcsfej... Dobd át a számát a csókának! Sztem levette (ól tette)...
estét orange country.
Van több darab is. 15 pézike.
Jönnek azok a képek a kipufogóról?
Heló ha esetleg valaki tudna Eladó Ktm-re 04-töl segédvázat légszűrő házal egybe!azt nagyon meg köszönném!
Jankó havernak van baj a motorjával.Kicsit idősebb mint a képen 2001-es EXC
Na kérem indulunk Monorra a börzére, majd lesznek képek...
Akkor elárulom 6000ft -ért adták Ócsán. hogy basznák meg az ......
szép uj motor, ennek lenne baja? hiszen ezzel még nem mentek egy métert se....
számologépet reggelizel? az jo
Basztatták már azt millióan úgyhogy lehet az a baja!