Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gondolhattam volna,mert nem nagyon tudom kezelni! Kúúva erős!
semmi gond, ahogy aktuális küldjed.
halinyali, még mindig nem küldtem a cuccot ah neked jó akkor később küldeném.1-2 hét ?!
oksa
nincs mit....asszem csüt-ig vannak akciók
áhhá. köszi
Szia....www.aunergyor.hu-n megtudhatsz minden infót róluk
A garázsomban van kettő is .Ki ne szagolják a kutyák
jól gondold meg hogy meg e veszed az országban nem találsz hozzá ülést,sokan kutyákkal kerestetnek már de nincs
Itt van egy kis sérülés sajna. Erről is a Zozi tehet!
Hali itt vannak a képek!
pulcsikról dobhatnál képet meg árat, meg ha van pólód azt is dobd bele a mail-be.
david122@citromail.hu
Szép napot mindenkinek!
520-as Regina lánc z gyűrűs narancs színű 22000Ft-ért eladó,odaadó...meg fox,shift pulcsik, mezek
Köszönöm !
Jó idő esetén vasárnap megyünk Pannonhalmára a pályára egyet körözni. Akar valaki csatlakozni?
mondjuk a naptárat nem néztem
Csövi!

Azt szokták mondani a szakik hogy 30-40 ezer kilométereket is elmegy,ha olyan gazdát fog ki a gép! Láttam egyszer egy olyan 2003-as évjáratú Lc4-et,hogy még gyári gumik voltak rajta 10.000 kilométer felett is! Persze ezt egy öreg fószer hajtotta!
Javítás és alkatrész árban nem vagyok otthon, szerencsére még nem fajult odáig a dolog!
Mindent összevetve,jó gépek, én mindig azt értékeltem benne,hogy előzésnél nem kellett gondolkodni hanyadikba rakjam !
Hali kösssssz
De sokat nem vesztettél vele. Nem volt valami fényes a felhozatal.....
Kb két hónapja kint van az eseménynaptáron.
Wazze, szólhattatok volna előbb is hogy börze lesz...
évente csak 1x van?
a tiéd már fel van tekerve, igy éri el a 24,8 loerőt..
megvan, Balatonalmádi-Veszprém.
Akkor én nem tekergetem,mert így is erős mint az ökör! Vagy lehet hogy nekem már fel van tekerve?