Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lehet de nem olcsó .... most dobok föl próbából másikat , hogy ne kelljen egyből vásárolnia ....
de látom basztatták és lehet nem jó pozicióba tették fel mert sokan azthiszik a filctollat kell nézni rajta..
csak előtt számítógép társaságában reggelizek mert elájulok ..most jött haza a bótból a csajom..
16 € 4400 huf .....ez a maguráé ami neked van..

a fekete brembo-é pedig...12 € ...3200 huf

és lehet kapni külön is ...

esetleg több dolgot veszel kap6cc kedvezményt is ...
Ja az a kis érzékelő ami baloldalon fent van a karbiban?Fasza ha az beszart és ez miatt csinálta a faszságait Lehet olyat egyáltalán külön kapni?
oké....kb. 40 euro az original yuasa..
neki meg gázállásfigyelő úgy néz ki meg van bolondulva rajta ...ez az a néha csattogás meg cirkusz most jött épp elő itt nálam is amit panaszkodott , hogy néha szopatja valami .. pedig lett vele menve és totál hibátlan volt...szóval nem mikndíg kínlódik... ...és gondolom gyorsítóra javítgatták...mert azt hitték az a szar...de fröcsköl időben faszán stb...

úgy mennék motorozni
No mi a kutyaszar van vele?Már téged is szopat Nézz már nekem jövőhéten akksit mennyiért mennek az EXC-be.Köszi
szerintem is szépek ezek ...meg a többi is csinos ...

most beszéltem janinkkal ...engem is megpróbált leszopatni a motorja ...
Ántónyó motorja? Szép
szewa...

valakinek keihin fcr karbira esetleg elfekvőben jó gázállásfigyelője lenne jóárasítva akkor sikítson lécci és tárgyalást kezdeményezünk azonnyomban...
Holnap jön valaki Monorra a börzére?

Egyedül menjek basszus...
Gyári megvan nekem is.
http://www.kepesmotor.hu/offro...
ez is jó ennyi pénzért,,,,
Nekem lila van,az meg a templomba járó!
Én is csak azért gondolkozom hogy vennék másikat,mert ez már le van amortizálva egy kicsit! Mondjuk kapott is az élettől rendesen!
nekem zakóm van sárga,abban járok locsolni mint a cigányok
az enyém meg ki van nyitva és teljesen jó,nem adnék egy vasat sem azért hogy legyen a motoron egy ugyan olyan..
Jó lenne valami képet látni róla!
A cipőd csak akkor lehet rajt a fotón,ha olyan sárga,mint a csikáé!
küldenék ha lenne,haveromé de neki hangos amúgy nincsen leütve tömni sem kell...
holnap megpróbálom lefotózni..de csak ha lesz kedvem elmenni odáig
Küldjél róla valami képet,aztán lehet valamelyiket megtartom magamnak!
Majd a dob gazdája lepippant!
Nekem teljesen jó az albert ami rajta van!
szewa!
nagy baj ha szerzek neked 20000 ért fmf dobot?
de akkor nagyon le kell szopnod
Na veled se lettem előbbre!
biztos nem ér rá a nagy pénzkeresésben keresni.
fogalmam nincs,

az a stájsz a karbon holmikkal hogy igen alaposan átt kell nézni élőben mert lehetnek rajta rejtett repedések amik képen sose fognak látszani.

a fémen legalább azonnal látszik az elő élet, ráadásul többet bir.