Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

felőlem összefuthatunk...max nem veszem fel a csini kis ruháimat...
De akkor lehet még jövőre sem jutok el oda...
Kezdem megszeretni.
kezded megszeretni a mocit?
jól elvagytok
Ha olyan tempóban haladsz a bakony felé,mint ahogy motort vettél,akkor idén még nem fogsz odaérni!
Ki tudja, lehet idén is csak kirándulni megyünk ...
Igen,ő szokta.
Mert tavaly voltál endurózni a bakonyba? Az max kirándulás volt!
Neked KZ csta a motorodat?
úgyleszúgylesz, én is úgy érzem
csaka zért mert nemrég még úgy éreztük kár,h nicns több cwájtakt....erre lehet válogatni...lassan a használtmotor piacon is elérhetők lesznek nekünk is remélem
most úgy érzem ezzel nekem kedveskettél
I LOVE 2 STROKE!
nem valószínű...sajna....de hétha rendbe jön a nyárra
Fogunk járni. A tavalyi 1hez képest idén minimum megduplázom a bakonyi endurózások számát...
A bakonyba!
Akkor ez a szezon nem lesz neki motorozásba gazdag!
Hova?
Gyúrjál még egy kicsit,aztán mehetsz!
pár juropien 2stroke...
Gondold végig. A 450-es blokknak kisebb a lökete, ezért a henger is alacsonyabb. Igaz a furat megegyezik (95mm). Ha beleteszed a hosszabb löketű főtengelyt, akkor az hová fog menni? A 450 SX-nél 63.6 a löket, az 525-nél meg 72 mm. Az a 10 mm-rel mi történik?
vtam ma bent....az öreg csak úgy biceg...elvolt folyva a bőrszékben....utána elbicegett velem a Duna kapu térig 20perc....szar a térde most
Hajnalban érek haza melóból...csinálom a benzincsapot. Szerintem max döglök itthon. Vagy kimegyek a pályára egyet délután. De sba se jöhet skandináviaaaa...meg a bakony sem.
Kinek a pap,kinek a ......
Nekem ezek jobban tetszenek.De ha neked azokhoz van gusztusod!
Akartam mondani,hogy valamelyik nap fussunk össze a vasnál,de ezek után már nem vagyok benne biztos,hogy akarok találkozni veled!
Vasárnap bemutathatod!