beteszem középre a sok ledes szúrót mellé azokat amik szórt fényt adnak,,műgyantával csinálok egy gyári fej idomba való betétet és kész!
elé meg egy plexit olyan szemüvegbe való vastagságút az meg törni sem tud....
nem engem hanem én, mára volt kiírva a párom ezért otthon maradtam, különben meg avar szezon van ebben a hónapban ha jól meg akkor még 2 napot melózom ha rosszul akkor meg 1-et
négytéknél szokott előfordulni ....visszalő karbiba ..visszamegy a láng és (tuning gépekbe általába szita nélküli keretet használnak ott nem számít ha kiég a motor)...és ezért meggyullad a szivacs...
van most pecás lámpa 12 voltos sok leddel 2000Ft az szúró lenne és egyben égne mellette még olyan amit Dani is rakott szélsőnek!
van egy villany mágus haverom majd vele kóperálok..majd szólok mit javasol
tüzet oltasz még?
tegnap égett a Vaskapui domb én meg szakítok fel a dombra tiszta fekete minden gondoltam el oltották már...tetején ugrok és lángol a fű nem is tudom hogy nem égtem meg?...ja vízpocsékolók meg néztek messziröl
igen ott van, ahol illeszkedik a gyújtásdekni a forgattyúsházhoz, az egyik csavar mellett. kis körömnyi darad lerepedt. vissza kéne valamivel ragasztani, csak nem tom mi lenne a legmegfelelőbb cucc hozzá, hogy azért tatós is legyen. ez a hoki magnéziumos cucc
elé meg egy plexit olyan szemüvegbe való vastagságút az meg törni sem tud....
talán csak a gyerek szebb mint a motorozás?
van egy villany mágus haverom majd vele kóperálok..majd szólok mit javasol
tegnap égett a Vaskapui domb én meg szakítok fel a dombra tiszta fekete minden gondoltam el oltották már...tetején ugrok és lángol a fű nem is tudom hogy nem égtem meg?...ja vízpocsékolók meg néztek messziröl
én is most agyalok egy ledes cuccon csak én egy fej idomba teszem bele..
kiváncsi lennék milyen fénye van a valoságban, amugy nagy királyság lehet hogy sosincs többet égő kiégési probléma.
mondjuk ez felveti azt a problémát hogyha az elektronikákban elszáll egy kis ellenálás baszás akkor oda a fény...
nekem abból van a fék dekli,2000 Ft