Még a quadomon használtam, kb 3 éve. Azóta a fiókban van. Most szétszedtem, hogy az a tömítés van-e benne, ami neked kell...szemre se az 'O' gyűrű, se a tömítés nem sérült...
És aki kis csíra az mit tud ott csinálni Igaz van hely ott bőven és keres magának valami szekér utat. Írtad hogy jönnek még Szegedi arcok is Ez továbbra is fenn áll?
de inkább estefelé hivd ilyenkor lehet hogy nem veszi fel, és beszélj vele hangosan ,kicsit nagyot hall
persze szépen beszélj vele mert amugy ideges lesz és megöl mindenkit...
van helyi srác aki nagyon vágja az erdőt egy benga nagy tűzolto, ő a turavezető egész nap , én is csak megyek szépen utána mint egy kisbirka, pedig már sokszor voltam ott.
mondjuk inkább az extrémet szereti, de sokat megyünk ujj felfedezős friss helyeken is.
Annyi a baja, h átereszt és minden állásban folyat. Ha benyomom a kart, akkor fasza. Ezért gondoltam, h a tömítést kell cserélni. Arra is gondoltam, h klingeritből vágok alá ugyanilyen formát, mert akkor feltámasztja a tömítést.
Nem a szállás a lényeg hanem az út és a terep adottságok Illetve hogy tudjunk kitől tanulni egy kis endurozást! Több fajta nehézségi útvonalat tudsz,ott?
de inkább estefelé hivd ilyenkor lehet hogy nem veszi fel, és beszélj vele hangosan ,kicsit nagyot hall
persze szépen beszélj vele mert amugy ideges lesz és megöl mindenkit...
persze téged...
mondjuk inkább az extrémet szereti, de sokat megyünk ujj felfedezős friss helyeken is.
már lázam nincs, egyedűl a középfűl gyulladás van, de ezek az antibioszarok simán leverik azt is... remélem...
na jol van nem szivom a véred. hivd fel okr.sk , vagy zoozee-t ök jok alkatrészben.
vagy vágd ki olaj-benzin állo gumibol, ha ügyes vagy menni fog,
ha átforditod a gumi tömitést, akkor egy darabig még jo lesz, amig megjön a másik.
csak hogy lásd itt segitenek is neked, persze csak ha nem a hűjeségeidel zaklatsz mindenkit...