Há,meraza csika,mindenütt ott van ahun nem kéne Kb fél 3 fele.Etted a nagy húsokat,azt nem adtál Nem voltál ott,csak a motorok,üres volt akkor minden,mentünk tankolni,mi is.
Pedig én is kerestem a fészed....csak meguntam,h sosem láttam a gofast sátor alatt....ja de 1szer talán mikor hajtogattátok a KTM-es kaput...akkor belehuppantál a cuccba...persze ha te voltál...am zoozee-ék is ott vtak mögöttetek
Tegnap nekem is mondták,hogy mennyé má le bazdmeg,hozd fel a motorját. Aztán mondtam hogy menjen a faszom. Az enyémet se hozta fel senki,csak én!
Volt olyan motorozás,amikor mindenkinek segítettem,aztán jót motorozni meg nem maradt erőm. Na akkor megfogadtam,hogy segítek,de csak módjával!
tank volt 7.5 8.5 és 12 literes változat....... de power van benne ...
abban az évben volt párfajta egs.. egs német 6 kw ..usa exc...euba nem is csak egy előszéria......jó lenne tudni milyen a tiéd...mert természetesen mindenkinek exc-je volt 99 ben ...de aztán kiderült hogy keveseknek ... ritka volt mint a fehér holló...
Helló!
Egyik haveromék kimosták benzinben a légszűrőszivacsot.Ez mennyire okozhat kárt? Esetleg kinyúlhat vagy valami más? Válaszotokat előre is köszönöm!
https://picasaweb.google.com/d...
Volt olyan motorozás,amikor mindenkinek segítettem,aztán jót motorozni meg nem maradt erőm. Na akkor megfogadtam,hogy segítek,de csak módjával!
viszont nekem se segitsen senki, én ugy szeretem...
köszi megpróbálom.
abban az évben volt párfajta egs.. egs német 6 kw ..usa exc...euba nem is csak egy előszéria......jó lenne tudni milyen a tiéd...mert természetesen mindenkinek exc-je volt 99 ben ...de aztán kiderült hogy keveseknek ... ritka volt mint a fehér holló...
Egyik haveromék kimosták benzinben a légszűrőszivacsot.Ez mennyire okozhat kárt? Esetleg kinyúlhat vagy valami más? Válaszotokat előre is köszönöm!
szokott ide is irogatni , vagy a husaberg topikba palcsee néven, keresd öt.
Valaki meg tudná nekem mondani,hogy az 1999-es 125-ös exc-ben van-e power?
Meg hogy a tank hány literes?Előre is köszönöm!Üdv.:Dávid