Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szewasztok...

pedig még csikával ott mentünk el feléd..gépedet néztük is ...sehol senki ....csak nem volt időm ellopni ...
Elvileg ez a telószám:06304223297...
köszike!
Ez volt a cél, hogy jól nézzen ki, ha már nem vagyok elég gyors...
Téged észrevettelek A motorod jó pepita lett fankón néz ki
Persze, mert a zoozee yamahásnak álcázta magát, a Csikánál puska volt, én meg a Gofast zászló alatt ültem...Bár a Csika odatalált...
Motoromnál jankó haverom volt.Én fent voltam az asztal ugratónál.Ott nem volt por
igaz, én még a motorodat is láttam....még a sógorodat is meg a 200-at....csak téged nem..pedig kerestelek sokáig
Sziasztok!
Jó volt ez a tegnapi verseny!Nem találkoztam egyikőtökkel se(Zéé,Csika,Drprof)Cibáljátok meg a makkom bújkáltatok?Még a motorom is kint volt igaz nem én jöttem ki vele
Nem létezik magyar nyelven, hacsak le nem fordította valaki...
Kerkyra, sikerült előkeríteni a fékbetétes emberünk telszámát? Ismerőssel vetettem volna tőle vaterán csak ott már lejárt az aukció .
Marosi barátom gépe #10, jól megy :)
Háj mindenkinek:) Pár mai Nyáregyházi kép ...
Azt azért ne felejtsd el hogy a LED-nek kell a hűtés (levegő), ha bezárod a fejidomba, ott nem fog tudni sokáig működni!
Napot .
Én is jobban örülnék egy működő gyári darabnak mint egy buheráltnak csak kérdeztem hátha valaki csináltatta már.
Ha esetleg valaki tud eladót vagy bontót ahol érdemes próbálkozni akkor szívesen venném.
De legalább meglett a hiba oka mert már kezdett az idegeimre menni .
van ember aki csinálja de én a helyedben inkább vennék bontottat.
modjuk az a fejidom ami nekem most fent van az bőven jo abban 35/35 halogén égő van brutál jo kis fényel, kb a gyári 1,5-2 szerese.

csak a multkor amikor jöttek szembe osztrákok igen pöszén néztek ez meg miafasz motor volt.
én ugy csinálnám hogy a nagyokat ugy beépiteni az égő helyére hogy belogjanak valami tarton 2-3 centire, mint ahogy az égő izzoja is, a kicsiket meg simán belefurni a foncsol oldalába középtájra, höt ugyse termel a led, ki nem olvadna..

nekem csak azzal vannak még sulyos aggályaim hogyha az elektronikában beszarik valami kűtyü akkor nuku fény, és ez az erdő közepén nem tul szerencsés.

Maki van egy ötletem ,lehet ugy kéne megoldani a stájszot, hogy középen meghagyni a gyári fejidom gyári kacat bilux égőjét, de melléje belefurva ragaszta berakni olyan horgászor 12 voltos 2 ezer ft -os cuccot, egyet balra egyet jobbra.
akkor a két rendszer egymástol teljesen fűggetlen ha elszakad a bilux, még ott a másik szál,ha az is akkor még mindig ott a led, viszont a ledek még rányomnak az égő fényerejére nem kicsit...
hangyafasznyival jobban, már kijárok minden nap fát vágni hasogatni,kell az a kis mozgás.
Csókulom
Kérdés: a CDI-t lehet javítani vagy ha beszarik kuka?
Keresek!
KTM 2000-2007 450-525 EXC Szervíz ill.gépkönyvet MAGYAR NYELVEN! Ha van valakinek írjon FONTOS!
Mert a gyári foncsorral geci sokat kéne kísérletezni mire pont úgy, pont oda be tudod építeni a LED-et hogy jól világítson...
De csak akkor jöhet a mutter,ha a kormányon hozza a tescós szatyrokat!

Jobban vagy már?
Van egy pest környéki csapat,ők szoktak ide járni. Van közöttük Érdi,Szigetszentmiklósi. Ha gondolod megadom a srác számát,aki az utat szokta szervezni. Velük el tudsz jönni.
így könnyű....