Sziasztok!
Jó volt ez a tegnapi verseny!Nem találkoztam egyikőtökkel se(Zéé,Csika,Drprof)Cibáljátok meg a makkom bújkáltatok?Még a motorom is kint volt igaz nem én jöttem ki vele
Napot .
Én is jobban örülnék egy működő gyári darabnak mint egy buheráltnak csak kérdeztem hátha valaki csináltatta már.
Ha esetleg valaki tud eladót vagy bontót ahol érdemes próbálkozni akkor szívesen venném.
De legalább meglett a hiba oka mert már kezdett az idegeimre menni .
én ugy csinálnám hogy a nagyokat ugy beépiteni az égő helyére hogy belogjanak valami tarton 2-3 centire, mint ahogy az égő izzoja is, a kicsiket meg simán belefurni a foncsol oldalába középtájra, höt ugyse termel a led, ki nem olvadna..
nekem csak azzal vannak még sulyos aggályaim hogyha az elektronikában beszarik valami kűtyü akkor nuku fény, és ez az erdő közepén nem tul szerencsés.
Maki van egy ötletem ,lehet ugy kéne megoldani a stájszot, hogy középen meghagyni a gyári fejidom gyári kacat bilux égőjét, de melléje belefurva ragaszta berakni olyan horgászor 12 voltos 2 ezer ft -os cuccot, egyet balra egyet jobbra.
akkor a két rendszer egymástol teljesen fűggetlen ha elszakad a bilux, még ott a másik szál,ha az is akkor még mindig ott a led, viszont a ledek még rányomnak az égő fényerejére nem kicsit...
Van egy pest környéki csapat,ők szoktak ide járni. Van közöttük Érdi,Szigetszentmiklósi. Ha gondolod megadom a srác számát,aki az utat szokta szervezni. Velük el tudsz jönni.
pedig még csikával ott mentünk el feléd..gépedet néztük is ...sehol senki ....csak nem volt időm ellopni ...