Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az a helyzet ha kroszpályára merészkedsz ahoz elötte kell jopár alkalom gyakorlás valami egyszerübb helyen, kanyarodás-nyolcasozás stb.

amugy jo dolog a krosszpálya lehet kűdeni rajta nyélen.
Balatonalmádi , a bakony lábánál, najo lábujjkörménél..
Ronis te merre élsz ha nem titok?
Igen asszem van igazság abban amit mondasz. Nem vagyok egy nagy krossz fan kb 6 éve voltam egy alkalommal körbe-körbe pályán ez a második alkalom. Inkább az erősen változó környezeti terepezés jön be.
Adrenalinból nem volt hiány elhiheted.. bolond vagyok ha 2kerékre kerülök valszeg itt sokadmagammal a senior társulatban.
én benne vagyok egy nagy bakonyi hajtásban bármikor, viszem anyámat is.
bár van az a verzio mikor kevesebb földet rágsz meg és több az adrenalin, sokkal több , én azt javaslom inkább.
válaszolok : IGEN EZ HIÁNYZOTT NEKED!
ja látom gyárirol beszélsz, csak a plexitet nem értettem...
az ötlet jo de akkor már miért nem egy gyári plexites fejidomba épited ?
jol is néz ki +nem kell eléje a plexit védőnek+a gyári foncsor még teriti nagyitja a fényt hiszen azért van!
Én szívesen, de kellenénk még páran innen szerintem...
Szega Börni,

A jövő héten már szerintem mi is megyünk egy lábtartóval előre programot...
én tegnap a panncsin a lábtartó tetejét koptattam,1% volt,hogy nem lett sós péksüti a vége
Ha gondoljátok,megmutatok egy-két helyet!
Te Jimmy szerintem lennénk páran akik szívesen üvöltöznénk a Bakonyban nyunyamászás közben...
Látom a motorod megvan, de te nem sokat változtál... Egy gondos gazdától való géphez megkapsz minden kezelési, szerelési könyvet. Abban meg mindent megtalálsz, amire szükséged van. De ha csak társaságra vágysz, és azért kérdezel ennyit, akkor inkább sörözni menj...

Tegnap nálunk is volt,aki azt üvöltötte a feljáró aljából,hogy kellett ez nekem?
jót nevettem, nem változol...
Morgen,

Tegnap leteszteltem a Bagi krosszpályát. Sikerült is kinyírnom mindkét alkaromat. Most egy újjal tudok pötyögni, eddig kettővel ment . Marha jól mentem rajta abszolut biztonságosan... gyökkettővel. Vettem talajmintát is a számban analizáltam is így már azt gondolom teljes volt a fíling. Ja és ittam red bullt.. így repkedtem is faszán bele is álltam a talajba lengtem mint lobogó a zászlórúdon. Ez hiányzott nekem...!....?
Reggelt bélák!

Tegnap itt beszipkáztak egypáran!
már látom megkaptad milyen gyertya való bele
amúgy jó reggelt
BR8EG
gart. a motorodhoz
Válaszolok magamnak.
NGK BR8EG való a KTM EXC 200 típusba. Rendelési száma: 3130
Itt meg is tudod nézni (természetesen minden motorhoz ki lehet keresni):
http://www.ngk.de/en/product-f...
A "villany" részéhez tök hülye vagyok, azt egyik elektroműszerész cimborám csinálta...
https://picasaweb.google.com/d...
és annak a gyurmának mi a pontos neve? köszönöm a segítséget. lassan megyek aludni mindenkinek jóéjt
te már ezen túl vagy,segíthetnél..vagy lőjek rád?