Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miért, annak mi baja van?
akkora tervezem én is hogy megyek, addig csak meg gyogyulok tuttira, az jövő hétvége 25-26-27 ,péntek -szombat -vasárnap ha van kedvetek gyertek. a hely neve Araneag, fullos camping az erdő közepén .
http://www.casoaia.ro/page1_en...
Srácok!
EXC200 Benzincsaptömítése van valakinek? Eladó természetesen.
Győrben kérdeztem az apriliában, almánál, vass ákosnál...senkinél semmi. Tömítésgyártótól is kérdeztem, nincs nekik benzinálló gumijuk. Előre is köszi a válaszokat!
Erről lenne konkrétan szó:
HELLO! Már nagyon csíp a pisi! Mikorra szervezed pontosan a márciusi Erdélyi motorozást, a régebben említett illetve linkelt helyre? Már a haver 26-27 re szabit is intézett! Ez az időpont lenne a tutkeráj
LC4. Amúgy a 2T is üzemórás
Sziasztok ktm be van supermoto vagy enduro ami nem üzemórás és 4ts
mit hiányolsz a 450-ben, erőt ? akkor ott valami gond van a blokon belül, mert az egy kurva erős motor, ha jo.
cserélj benne egy dugot, puposra (kompresszio növelt) hengerfej rendbe rakva és máris nem kell majd a nagyobb köbcenti.
Hello! segitség kellene! 450-es sx-em van(korábban 520-as volt) nem gondoltam volna hogy hiányozni fog az az 50-egypár köbcenti.Valahol olvastam hogy maga a motor ugyan az,és hogy rálehet tenni a nagyobb hengerszettet. a hengerfely ugyan az lehet gondolom csak hosszabb vez.lánc,henger kell hozzá! ha valaki vágja a témát megköszönném a segitségét.üdv
Ez az átka ha valaki nem konfekcióméret - szintén tapasztalom
Ja, XXL-es méret, de lóg rajtam is eléggé...
Neked valami háromárbócos sorhajó fővitorlájából csinálták a mezedet hogy még rád is nagy?!?
exc-ét fel lehet tenni rá szted?
Jobb oldali visszapillantót keresek LC4-hez!
Ha van valakinek szóljon, azonnal megveszem....
Sziasztok!
Egy KTM Duke 2-es-nél mennyi km számít soknak? Nagyobb felújítás(dugó, hajtókar...) mikor esedékes átlagosan?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Valaki? Egy majdnem új dugó, akciós:))

http://www.vatera.hu/auto_moto...
gyorsba vegyél mert jön a negyedik robbanás is és túl tölti a kis csíkszeműeket kis zöld csaj meg nem túl szexi

Legalább nem lenne gond a szégyellős csajokkal se akik előtte mindig lekapcsoltatják a villanyt
ha eltudnád adni a motorodat akkor vehetnél rajta sugárkezelt Japán iskolás csajt,most akciós...és nem kéne neked se többet ledes villany mer világítana a cerkád mint ET ujja
Nemröhög, csendesen szenved
Köszi a segítséget! Elvileg nekem az első féknyeregben lévő csavarból tört ki a vezeték, ezért nem jelez. Jó lenne egy olyan csavarszerű helyette. A gyári tényleg horror áron van.
Egy van, de azt amíg megvan a motor, nem adom! Utána lehet róla szó