Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

boltba járos fotot akarsz..
vannak páran a neten akik a monitor előtt hardendurósok lettek
megmásztam a hegyeket,,
meguntam a tökölést aztán meg a sok esést,sárban nem tudom miért de elesek! 3 körül hazamentem és elmentem mérgembe cukrászdába a fiammal
Majd kérdezlek róla...
Áááá,én feltudok itt a nappaliba is a monitor előtt!
Nem akarlak basztatni,de csak annyit hallok hogy : BLA-BLA-BLA-KOT-KOT KOT
ha a bakonyra akarsz felkészülni muszáj lesz oda menned....
Az lesz bele, Jimmy ajánlásával.
Egyébként a kezem tuti nem bírna egy bakonyi túrát. Tele vízhólyaggal a motortól. Jó ideje nem mentem. Izomláz minden mennyiségben. Rá kell készülni nekem a bakonyra.
szewa maki ...tegnap hova lettél? ...nem értünk utol soha többet..aztán minket is elnyelt az erdő mélye....ami aggasztott alig bírtunk kijönni belőle...
Nem, ezt így ahogy van felteszed és műxik, minden (kondi, egyenirányító) bele van építve.

Mi a bajod a felfogatásommal?
Máraiapócsi szentelt!
Jut eszembe. Milyen gyertya való a 200asba? Már néztem mindenhol, de a manualban sem találtam. NGK BR8EG van most benne.
Van olyan kolléga,akinek ma a második útja volt a motorral,és mindjárt a bakonyba jött! Ott lehet igazán megismerkedni a technikával!

Na meg olyan fórumos kolléga is van,aki most már nem tud íde írogatni,mert szerintem össze esett az ajtóban,mikor haza ért! Kicsit elfáradt aranyom!
Dani kell ehhez valami kondi vagy elektronikai kütyü?
de ez a felfogatás...mintha egy mesterlövész alkotta volna

amúgy sziasztok urak vagy mi nyulak
oké már látom ott vannak
Ott vannak az elektronikák a képen is, kábelkötegelővel felfogatva a telószárakra!
ronis készült olyan videóval is ....
Persze hogy azok! Ha ezerszer nézem meg őket,akkor is szét tudom röhögni magam rajta!

A jeti meg moszatokat eszik,meg madármaradékot!
Átvitt értelemben. A tiéd is faszul rendesen. Mint itt mindenki másé. Tehát én nem lepődtem meg a videón. Azon már inkább meglepődnék, ha boltbajárós kormányon kenyeres videót láttam volna.
Dani vakuljak meg de nem látom a négy szélsőt sehol...

amugy ezeknek még van valahol elektronikájuk is? vagy simán 12 volt oszt annyi?
egy nyúlpaprikás rendel...

hú megint beszartam

ezek a filmek tényleg az emberi kultúra csúcsai
Elbasztam, ezt a képet akartam az előbb
kikérem magamnak, az én anyám nem vak, és igen csakis a boltba szokott járni tejért-vajért csakis jo időben .
A két középső nagy az ilyen szúró jellegű, a szélső kisebb 4 pedig inkább oldalirányba terít ("tompított"), nekem úgy volt bekötve hogy fényszórónál ment mind a 6, úgy eléggé odabaszós volt a cucc