megmásztam a hegyeket,,
meguntam a tökölést aztán meg a sok esést,sárban nem tudom miért de elesek! 3 körül hazamentem és elmentem mérgembe cukrászdába a fiammal
Az lesz bele, Jimmy ajánlásával.
Egyébként a kezem tuti nem bírna egy bakonyi túrát. Tele vízhólyaggal a motortól. Jó ideje nem mentem. Izomláz minden mennyiségben. Rá kell készülni nekem a bakonyra.
szewa maki ...tegnap hova lettél? ...nem értünk utol soha többet..aztán minket is elnyelt az erdő mélye....ami aggasztott alig bírtunk kijönni belőle...
Átvitt értelemben. A tiéd is faszul rendesen. Mint itt mindenki másé. Tehát én nem lepődtem meg a videón. Azon már inkább meglepődnék, ha boltbajárós kormányon kenyeres videót láttam volna.
A két középső nagy az ilyen szúró jellegű, a szélső kisebb 4 pedig inkább oldalirányba terít ("tompított"), nekem úgy volt bekötve hogy fényszórónál ment mind a 6, úgy eléggé odabaszós volt a cucc
meguntam a tökölést aztán meg a sok esést,sárban nem tudom miért de elesek! 3 körül hazamentem és elmentem mérgembe cukrászdába a fiammal
Egyébként a kezem tuti nem bírna egy bakonyi túrát. Tele vízhólyaggal a motortól. Jó ideje nem mentem. Izomláz minden mennyiségben. Rá kell készülni nekem a bakonyra.
Mi a bajod a felfogatásommal?
Na meg olyan fórumos kolléga is van,aki most már nem tud íde írogatni,mert szerintem össze esett az ajtóban,mikor haza ért! Kicsit elfáradt aranyom!
de ez a felfogatás...mintha egy mesterlövész alkotta volna
amúgy sziasztok urak vagy mi nyulak
A jeti meg moszatokat eszik,meg madármaradékot!
amugy ezeknek még van valahol elektronikájuk is? vagy simán 12 volt oszt annyi?
hú megint beszartam
ezek a filmek tényleg az emberi kultúra csúcsai