Bár úgy lenne - de nem.
Viszont úgy döntöttem, megfogadom BUGIC tanácsát és amit lehet eladok róla...használni mostanában úgysem lesz időm, állni meg tud "pucéran" is...
Szerintem elég. Bár első két nap alatt még nem sok minden derül ki. 1 tankot mentem ki vele a két délután. Ma "pályáztunk" vele kicsit. Ugrókon kényelmes. Erőben is jó szerintem, 250es YZ-t megettem vele a technikás részen. (vagy csak a pilóta volt kevés vele) Ahhoz képest hogy a dugóban sok az óra már nagyon jó benne a kompresszió, és erőben is ott van sztem. Kell vele foglalkozni még, de szerintem nem volt rossz vétel. (és szeretném, ha 1év múlva is így vélekedek róla)
Ez így van. Tegnap gördült le a sorról a motor. A szomszédom vette, de nem kell neki. Így ingyen áttolta. Nehogy már nekem kelljen elmenni érte... Röviden ennyi a story.
Eladóvá vált egy csomó cuccom:
LED-es első világítás, összesen 6 db LED (3x2), 30 W teljesítmény, brutális fényerő, karbon felfogatás és ház, komplett, használatra kész, 20000 Ft;
alumínium karter+rezóvédő EXC/SX 250/300-hoz, kb. 25 órát használt, kifogástalan állapotú, atombrutál kivitel, 35000 Ft;
alumínium hűtővédő, az összes 2T modellhez jó '98-'07-ig, kifogástalan állapotú, 12000 Ft;
szénszálas kuplungmunkahenger-védő EXC/SX 250/300-hoz, hibátlan állapotú, egyedi darab, 6000 Ft;
Acerbis műanyag első féktárcsa-védő a hozzá való alu felfogatással, fekete színű, hibátlan állapotú, 6000 Ft;
EXC/SX hátsó sárvédő (egyrészes, '04-'07 közötti motorokra), "E" betűs LED-es hátsó lámpával, fekete színű, kicsit karcos de amúgy hibátlan, 8000 Ft;
EXC/SX hűtőspoiler pár '05-'06-os évjáratokra, fekete színű, minimális használati nyomokkal, 4000 Ft;
első sárvédő, fekete, kicsit karcos, de törésmentes 2500 Ft;
első rajtszámtábla, fekete, rácsozott, közepesen karcos, amúgy hibátlan, 2500 Ft; vagy a fenti 4 tétel (tehát komplett idomszett) egyben 15000 Ft;
első rajtszámtábla, narancs, fekete háttérrel, repedt, javított, 1500 Ft.
Majd holnap lefotózgatom őket, ma már nem volt rá időm...
Valaki meg tudná nekem mondani,hogy az 1999-es 125-ös exc-ben van-e power?
Meg hogy a tank hány literes?Előre is köszönöm!Üdv.:Dávid
Hasmagassága király. Aláfeküdtem és az orrom nem akadt bele, szóval megfelel.
Viszont úgy döntöttem, megfogadom BUGIC tanácsát és amit lehet eladok róla...használni mostanában úgysem lesz időm, állni meg tud "pucéran" is...
és velünk együtt kimehet a szobából?
ismered ?
LED-es első világítás, összesen 6 db LED (3x2), 30 W teljesítmény, brutális fényerő, karbon felfogatás és ház, komplett, használatra kész, 20000 Ft;
alumínium karter+rezóvédő EXC/SX 250/300-hoz, kb. 25 órát használt, kifogástalan állapotú, atombrutál kivitel, 35000 Ft;
alumínium hűtővédő, az összes 2T modellhez jó '98-'07-ig, kifogástalan állapotú, 12000 Ft;
szénszálas kuplungmunkahenger-védő EXC/SX 250/300-hoz, hibátlan állapotú, egyedi darab, 6000 Ft;
Acerbis műanyag első féktárcsa-védő a hozzá való alu felfogatással, fekete színű, hibátlan állapotú, 6000 Ft;
EXC/SX hátsó sárvédő (egyrészes, '04-'07 közötti motorokra), "E" betűs LED-es hátsó lámpával, fekete színű, kicsit karcos de amúgy hibátlan, 8000 Ft;
EXC/SX hűtőspoiler pár '05-'06-os évjáratokra, fekete színű, minimális használati nyomokkal, 4000 Ft;
első sárvédő, fekete, kicsit karcos, de törésmentes 2500 Ft;
első rajtszámtábla, fekete, rácsozott, közepesen karcos, amúgy hibátlan, 2500 Ft; vagy a fenti 4 tétel (tehát komplett idomszett) egyben 15000 Ft;
első rajtszámtábla, narancs, fekete háttérrel, repedt, javított, 1500 Ft.
Majd holnap lefotózgatom őket, ma már nem volt rá időm...