Udv. mindenkinek A téli álmából ma folebresztettem az alvó oroszlánt és hát estére eleresztette magát a 2001es exc elso teló szimeringje.Na most telót még nem szedtem szét ezért a ti segítségeteket kérem valamilyen munkamenet kéne hogy hogyan is kéne szétkapni kicserélni aztán ujraosszerakni úgy hogy mukodjon is :D elore is koszz
Sziasztok keresek ktm exc,vagy sx ülést 2004-2007 ig valot amit alulrol egy csavar fog fel sürgösen a hétvégén mennék is érte használt uj tökmindeggy akinek van hivjon vagy irjon köszi 06703881075
a 4t karbiban a síbernél a görgőket be szoktátok fújni vmi teflon sprével? meg a kis emelő himbarendszert? vagy majd a benzin keni elven?
meg szerinted mi a valószínűbb? a gyűrű kopás, vagy a szelepszár szimering? az egyik exc eszi az olajat, de nem mindig füstöl meg érzed az olajszagot, csak néha egyszer kienged egy nagyobb mennyiségű füstöt és annyi... lehet, hogy kartergázon nyomja föl? mert az elöző ember kikötötte, csak én kötöttem vissza...
Elment a motorom sajnos, sajnálom, de a jövőre is gondolni kell, ez egy normális, rendes, üzlet volt, a vevőfél részéről is, ilyennek kellene lennie mindig,mindenkinél !
És nem mindig igaz az hogy az újabb motor a jó, erről ennyit (ebben az esetben is így volt )
ez idáig tiszta. csak arra lettem volna kíváncsi, hogy ha nincs elől jeladó, elvileg akkor is számolja az üzemórát e? de majd max kiszedem bátyámnak a jeladóját elöl és megpróbálom azzal...
kanócokat néztem tank alatt meg fejidom alatt, mind jó.
jááj nem láttalak ..bocsi..nekem méri..
2006 os van nekem ..új műszerfal..max sebességet is tud még ...a jó fajta még.... aztán a hetest már butították meg ne haljon a pilóta...
gyönyörű a motor
itt a link...
Tatabányán vagyis nem messze tőle találod!
a 4t karbiban a síbernél a görgőket be szoktátok fújni vmi teflon sprével? meg a kis emelő himbarendszert? vagy majd a benzin keni elven?
meg szerinted mi a valószínűbb? a gyűrű kopás, vagy a szelepszár szimering? az egyik exc eszi az olajat, de nem mindig füstöl meg érzed az olajszagot, csak néha egyszer kienged egy nagyobb mennyiségű füstöt és annyi... lehet, hogy kartergázon nyomja föl? mert az elöző ember kikötötte, csak én kötöttem vissza...
Ha nem titok, mennyiért kelt el végül (jöhet mailben is)?
És nem mindig igaz az hogy az újabb motor a jó, erről ennyit (ebben az esetben is így volt )
kanócokat néztem tank alatt meg fejidom alatt, mind jó.
2006 os van nekem ..új műszerfal..max sebességet is tud még ...a jó fajta még.... aztán a hetest már butították meg ne haljon a pilóta...
valami madzag lehet szakadt...