olvastam a hirdetést... több mind 2éve volt blokkgenerál nem 1 mivel én újjítattam fel... de ettől függetlenül amíg nálam volt fasza volt.. bár az utolsó évben már nagyon kapta az ívet
azt nem tudtam hogy gyáriból 3 féle is van, csak a bikebandit.com-on néztem és ott valami 75 euro körül volt az ára, az meg sok érte sztem, a sinter az milyen?
hát az meg a legegyszerűbb...megméred a menetét megnézed balos vagy jobbos megmenetfésülöd ..és egy hátrányoshelyzetű vidéki esztergályos is drehál egyet egy ezresért....és akkor már legközelebb is lesz....
Jó estét mindenkinek!
Valaki tudna ajánlani hátsó fékbetétet? Lehetőleg olcsó legyen és jó . A gyárinak brutális ára van . Előre is köszönöm a segítséget.
hello, lendkeréklehúzó kellene ha valaki tud segítsen! és dúgóra is szükségem lenne, de azt majd késöbb de jó lenne ha valaki megnyugtatna valami olcsó, de jóval
ha valakinek kellene esetleg ktm 525 önindító, akksi, akksitartó, relé kell az szóljon.....
meg az is szóljon nyugodtan akinek van széttörött ktm 19-es hátsó kereke....... nekem csak a küllők és a ráf kell az agy lehet kuka is...
tegnap szerváltam egy Tallon agyat arra kellene....
Sziasztok!
Tegnap meghalt a gyertyám (2006-os KTM EXC 300ban)10 méterenként megáll a motor (haver sx125 éből átraktuk a gyertyát és azzal tökéletesen ment), de lekopott róla a felirat, csak az NGK-t bírtam belőle kiolvasni, a helyi autós boltban meg 2000-es kiadású NGK katalógus van, így nem tudom hogy pontosan milyen kell . Egy másik fórumon olvastam hogy NGK BR7ES gyertya kell nekem, de bennetek jobban bízok . Szóval a kérdésem az lenne, hogy tényleg ilyen gyertya kell, vagy esetleg másik? Válaszokat előre is köszi
Ha az mond neked valamit hogy csavard le a tetejét,csavard szét a kupakot vedd le róla aztán a rugót...porvédőt, alóla a zégert és rángasd szét...eböl ha értesz akkor állj neki,ha nem akkor valakivel aki már csinált ilyet csináltasd meg!
száranként 4 deci olaj kell bele..5-ös viszkozitásút!
de te tudod ...
Valaki tudna ajánlani hátsó fékbetétet? Lehetőleg olcsó legyen és jó . A gyárinak brutális ára van . Előre is köszönöm a segítséget.
ja tényleg ma vasárnap van
meg az is szóljon nyugodtan akinek van széttörött ktm 19-es hátsó kereke....... nekem csak a küllők és a ráf kell az agy lehet kuka is...
tegnap szerváltam egy Tallon agyat arra kellene....
Köszi szépen!
az valo bele.
Tegnap meghalt a gyertyám (2006-os KTM EXC 300ban)10 méterenként megáll a motor (haver sx125 éből átraktuk a gyertyát és azzal tökéletesen ment), de lekopott róla a felirat, csak az NGK-t bírtam belőle kiolvasni, a helyi autós boltban meg 2000-es kiadású NGK katalógus van, így nem tudom hogy pontosan milyen kell . Egy másik fórumon olvastam hogy NGK BR7ES gyertya kell nekem, de bennetek jobban bízok . Szóval a kérdésem az lenne, hogy tényleg ilyen gyertya kell, vagy esetleg másik? Válaszokat előre is köszi
száranként 4 deci olaj kell bele..5-ös viszkozitásút!
másodikra, az hogy sokkal valoszinűbb a gyűrü kopás mivel sokkal nagyobb munkát végez mint a szelepszárszimering.
a megoldás ,nem menjetek mögötte ,és sűrün nézzétek a szintet, vagy rendbe kell szedni a blokkot .