Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tessék mondani,friss infarktussal, 6. osztályban elindulhatok,vagy menjek sportorvoshoz?
a fasz ki van megelőztél majdnem 2 hónappal nekem 2005 10 06 volt...

tachográf szerint 50 el jött szembe... az előttem lévő suzuki meg állt... és ahhoz képest a motornak lófasz ba nem lett.
vagy viszel egy orvosit és bemutatod, de a jogsit is elfogadják.

Saso mindent elfogad csak fizess.
Még sportorvosnál sem voltam, szal nem tudom az hogy működik, más e a vizsgálat, mint mondjuk focihoz...
De ha elmész egy sportorvoshoz, és viszel engedélyt, akkor az 1 évig jó, és akkor mehetsz bármilyen kategóriában, a III. osztályban.
És ha viszek sportorvosi igazolást? Mert nekem nincs A jogsim, és szeretnék E3ban menni idén P.halmán és Ácson.
Zoka ATi...

csak egy nagyobb tárcsát kap előre... pont ma tettek föl hirdetésbe 2db 320 as tárcsát meg gyári brembo átalakítót 30 pénzért...

szinterező 3km en bellül 2db is van most egyenlőre osztok szorzok... holnap telefonálgatok... most ajánlottak gyári 4,25 ös ráfot 40 pénzért...
a parillában akciós az excel ráf, holnap felhívom őket, hogy mi pénz lenne...

a 2,5 es ráfot meg belealkudom a munkadíjba annál aki összefűzi a felniket

idáig ez a terv, de lehet mire fölkelek változik
kishapsi olvastam az adatlapodon,hogy lebontottad magad te is már egyszer komolyan........................hát én is 2005.08.11.-én

itt a helyszín
ohh hogy az a
Nem. A-s kell, és csak olyan lehet elvileg, ami jó arra a motorra, amivel indulni akarsz. Tehát A1-es jogsival nem mehetsz E3-ban elvileg...
Jahh Atis tényleg kicsit őrült de hatalmas arc. a 2.5-ös felni az kuka! vegyél 4.25-öst az van dögivel keress egy szinterezőt aztán fefújják.
De lehet egyszerűbb lenne elengedni a mostanit, és venni egy belevalót. de ez nem biztos. Pénztárca függő. Meg a fékkel is kezdened kell valamit az se 2 forint ugye...
jó a B-s jogsi is?
ebben a terepmotorozásban csak a gáz a lényeg oszt jóvan
Kiegészíteném...jogsi akkor kell, ha napi licencel mész, mivel ezzel igazolod az orvosi igazolásod meglétét. Általában III. osztályban vannak a legtöbben, volt olyan, hogy 120 induló is volt a felvezető kör előtt...
Akkó csinájjad HA ugrol,meg sose nézd hova érkezel,gáz azt jóvan Itt,aszittem kettéfog szakadni a váz ,de bírta nem úgy mint a mai Kátéjemek
És szoktak résztvevők is lenni azért?
Ismered a Zókát? őrült egy pali egyszer metem ki vele Aradra... érdekes egy út volt.

olcsón hozzájutottam egy sm szetthez, nem tudom, hogy eladjam és keressek egy kicsit rajta vagy befaragjam az enyémbe... mondjuk munka lenne vele... a gazdája szerint duke ban volt ( a fordított féktárcsa igazolja) viszont elöl 2,5 es felni van, hátul meg 3,5 es. a 3,5 est át kéne dobni előre, és hátra nézni vagy 4,25 vagy 5 ös ráf ot.... de ha már szét van szedve akkor nem ártana ha befeketedne a felni mert vhogy az jobban tetszik.
és minden EC versenyen lehet indulni 3. osztályban, tehát nincs olyan h most nem inditunk nyomorékokat
EC-ben egyáltalán nem kell rendszám ,és jogsi sem.

napi licenszel csak 3.osztályban tudsz elindulni utoso sorbol rajtoltatva, viszont van 1 orád hogy felgyere,
Szasz,
elől igen 3,5-ös felni 125/80 hátol 5-ös felnin 165/55ös. Szerintem ha akarsz szupermotózni,mármint komolyakat dönteni akkor ne erőltesd előre a110-es gumit mert alacsony. Itt a gumi oldalmagassága számit inkább mert a legtöbbel majd' lapon teszed meg. inkább a sima 120-as jobb alternatíva.
A 4.25-ös felnire a 160-as gumi a biztos, bár nekem a drz-n 165-ös volt amit kicsit összehúzott a felni így megnőtt kissé az oldala. De mindenki mást mond... a versenyző barátaim egyik fele (Zóka Atis) 165-re esküszik a másik fele ("kis" Kökény) a 170-re. szóval nehéz ügy... Nekem a saját szubjektív véleményem hogy a vékonyabb gumival könnyebb keresztbe verni... de lehet lesavaznak páran
Tehát EC 3ad osztályban nem kell jogsi meg rendszám? csak védőfelszerelés, motor, meg napi licenc?
így van pont most hétvégén jöttem rá h jobbrafele nem ugy megy mint balra ezért is mondom ezt a dirtwisolast idénre
Akkor csak fordulgassál,sokat sokat gyorsan sokat.Minden fajtáját amit csak tudsz,különben csak vergődés az egész
elöl mekkora gumi van neked? a 3,5 es felnin milyen lehet a 110/70 es gumi?

hátul a 4,25 re jobb a 150 nem?