Tehát Sogorod azér dolgozik,hogy addig se legyen otthon..... Teljesen hihető! Ezek az emberek nem kellenének egy KTM életéből,és akkor ugy a motorok ára,mint állapota helyre állna.
A te hozzászólásaidban sosem csalódok tesó...
Ezek jártak a géphez...
Én a komplett cuccért egy 30 ft körüli árat gondoltam...
A hátsó sárvédő és a 2 oldalidom teljesen zsír, az első sárvédőn van kb 5 centis repedés
Ja kicsit leszedsz az árból már jönnek mint a hiénák.Szomorú hogy itt tartunk Most tavaszal én is feldobom hirdetésbe a motorom.Kiváncsi leszek milyen érdeklődés lesz iránta.
ez így van.
volt az a fos yamahám.
560ért egy telefon nem volt fél évig.
felraktam 499re és szinte verekedtek érte.
és ha egy ilyen motorba bele kell nyúlni 2-3kiló rácsúszik.
vicc hogy milyen hülyék egyesek
De persze most is azokat veszik amik a leg lepusztultabbak csak az legyen a lényeg hogy olcsó legyen és minél újabb Azt hogy milyen állapotba van majdnem hogy leszarják csak ingyen add oda
Jaja még én is mikor vettem az 525-öt 1.6milla 1éves volt úgy hogy még ígyis lecigánykodtunk az árából!Nézegettem akkor még a német használtmotorokat.Akkor még németben olcsóbbak voltak 1-2százezerrel a hasonló EXC-k.Mostmár nálunk olcsóbbak mint kint.Sokan szabadulnak meg tőlük mert nem bírják fentartani őket vagy nincs idejük motorozni a meló miatt
Amúgy amikór én vettem a 200ast nem voltak ilyen olcsók a motorok.
Akkor egy leharcolt 450exc volt 1,2-1,3körül.
Nekem akkor a 2004es drzmet 1.150ért számolták be.
Akkor még volt kereskedelem.
Ja, csak amikor tudod hogy amit épp hempergetsz a mocsárban az több mint fél éves nettó kereseted, akkor azért elgondolkozol rajta (én legalábbis) hogy ez mennyire normális dolog...
Ezzel pont így vagyok én is...tulajdonképpen ezért vettem nyáron a kisDR-t, egy 200e-s motort nem sajnáltam volna földhöz baszkodni akár 2m-enként is...
Hát már én se de még olyat se mint az enyém annyiért amennyiért vettem Akikkel járok motorozni 10éves endurókkal crossokkal ugyanúgy elmennek mindenütt és még jobban le is szarják ha törik a motor.Ha mégegyszer vennék biztos nem adnék ki ennyit.De mostmár ez van úgyhogy marad
Hát szerintem a versenymotoroknak durran a leginkább az értékük.Főleg a crossoké!Nézd meg ezeket a 250 4T-ket ilyen 1.5-1.6 milláért vették még 4-5éve azt most alig tudják eladni 500ezerért!Úgy hogy azokra aztán költöttek istentudja mennyi pénzt!
Ezek jártak a géphez...
Én a komplett cuccért egy 30 ft körüli árat gondoltam...
A hátsó sárvédő és a 2 oldalidom teljesen zsír, az első sárvédőn van kb 5 centis repedés
volt az a fos yamahám.
560ért egy telefon nem volt fél évig.
felraktam 499re és szinte verekedtek érte.
és ha egy ilyen motorba bele kell nyúlni 2-3kiló rácsúszik.
vicc hogy milyen hülyék egyesek
300exc ktm kereskedésbe 2,3
feketeimportos 1,7
Akkor egy leharcolt 450exc volt 1,2-1,3körül.
Nekem akkor a 2004es drzmet 1.150ért számolták be.
Akkor még volt kereskedelem.
Ez ezzel jár!
szar dolog ez.