Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha jól emlékszem, akkor 30-34 a dugóátmérő, mert nem egyforma benne a kettő. Mi kéne hozzá?
nem biztos,hogy pontosan mértem,de átm. 34mm körül van.
ill egy számot találtam az alján 7e03x.
Sajnos az új képviselet nincs a toppon
LC4-en van...de hogy a dugattyú átmérők stimmelnek-e, azt erről a képről nehéz megmondani...
Bór vagy Bor, nekem nyóccc, de szakadjon már le rólam...nem beleszakadt a Tokaji Szamorodniba a dugó...
sziasztok

ti biztos jobban tudjátok, van valamelyik KTM modellen Brembo féknyereg ami olyan mint a képen
Nekem husqvarna sm610 en van.
Köszönöm szépen a válaszokat!
nyomtam már pár motorral ilyen napi 500+km távokat de utána sosem akartam egy ideig még ránézni sem
Kitartás kérdése, de az lc4 egy élmény motor napi 100-150km. Legalább is számomra!
Ez szélsőséges volt, és évente egyszer, max kétszer fordul elő! A fő felhasználás az pályamotorozás lenne, környékbeli motorozások és belekóstolni az endurózásba!
ennyihez túraendúró kell
egyrészt mert kényelmesebb, másrészt meg nem visz le a szél, harmadrészt meg nem kell úgy pörgetni nem rezeg-vibrál(és még kevesebbet is eszik)
nekem 750km a napi csúcsom a ténérével kb 300km tereppel úgy hogy azért volt benne patakmeder kidőlt fával ami alatt át kellett húzni a gépet meg pár neccesebb vízfolyásos út stbstb
kisebb gépekkel meg már 400 felé erős rinya van seggileg is meg úgy mindent nyír a menet
az még autoval is sok
Akkor szerinted napi 400-500 km aszfalton teljesen felejtős?
a Bór istené-é
Aztán melyiké?
erdei utakon simán lehet motorozni 5-6 órákat
nem kell vízmosásban haladni
ha túrázgatunk napi 200km felett is tudunk menni úgy hogy azért néha alánk kerül pár helyen komolyabb terep is
Ha te azzal 5-6 órát lemotorozol még másnap reggel is rezegni fogsz, Erdélyben meg enyhe terep hát azt keresni kell, és tuti aszfalt lesz.
Ne rontsd a bizniszemet
Akkor az egy kipufogós LC4 csak szögletes lámpával létezett? Mi az a tempó ami kényelmes vele közúton és a motor is bírja? Egy utolsó, de nekem a legfontosabb, pályán hogy teljesít (mármint pl. Euro-Ring)?
Köszi
Hosszabb táv a kb. 5-6 óra egy nap, de ez nem igazán szempont, mert csak ritkán megyünk túrázni. Enduró pedig Erdélyben enyhe terepen, mivel még tök új nekem az enduró!
Jano ez kamu....a lelked nem a tiéd, hanem istené....így el sem adhatod...
Sziasztok :)
Érdeklődnék

hogy van egy Ktm Sx 125 2003 és 350 ér van!

és anak lehet valami baja szerintetek ?

Előre isköszí :)
Naugyehogyugye....
1 lélek jól jönne mert én az enyémet már eladtam az ördögnek.
xt 600E + a lelkem cserébe?
A 2005-ös LC4 SM-k már kétkipufogós hátsórésszel jöttek ki, úgyhogy ez a motor a képeken látható formájában biztos nem gyári.
SM-ként amúgy maximum nem túl saras földúton való közlekedésre alkalmas, másra szvsz felejtős.
A kényelem erősen toleranciaszint-függő, utcai motorról átülve biztosan nem lesz komfortos, de akadnak olyanok, akik többszáz km-t is gond nélkül lenyomnak vele naponta.