ktm sc 400 lc4 (97-es) a váltó,berúgótengelynél terhelésen,üzem melegen veri ki az olajat,szimering meg az o gyűrű mehetett szét gondolom,szimeringre azért gondolok mert mintha kotyogna picit a váltó tengely
esetleg valakinek más ötlete lenne mi lehet a baj?
elég az az egy is, amióta megnőtt a kaput se zárom
a gázóra leolvasó is inkább becsengetett hogy fogjam vissza a kutyát mert nem meri KÍVÜLRŐL leolvasni az órát
a benzint meg magam örömére töltöm bele, szóval azt nem számolom fel mert talpig becsületes vagyok
Amúgy azért van ebbe a dobozba töltve mert ebből van itthon rengeteg üres! Eddig is ilyet használtam, minden KTM-hez! Nekem ez vált be! Nem kísérleteztem! Amennyit én megyek, leszarom azt az 1000Ft-ot amivel olcsóbban jutnék más olajhoz! De minek is magyarázkodom!
Köszönöm az észrevételt! És elnézést hogy az 5e forintos/liter olajat nem 2ezerért adom, ami mellé még a 2 szűrő ajándékba jár! Bizony nem eredeti a csomagolás! A 3500, literéért sok! Ok. Értem! Amilyen sokat hirdetek én itt! Biztosan átverés! Ebből élek!
De csak kíváncsiságból! Mennyit adnál érte? Vagy ha állom a postát akkor ingyen elfogadja valaki?
Betához bevásároltam saját részre! De elvitték! Így gondoltam eladom! Szart abba sem öntöttem volna!
Nem kötelelező megvenni, ha megmarad megy bele a yamahába!
10W 50-es.
de most tényleg raks...
azért bizalom ide.. meg oda.. oké hogy 50 literes hordós. de honnan az a doboz?
na most nem azért vagy ezért.. de azért ha valaki meg veszi tőled.. / litrt ártól független.. azért ott lesz kis bizalom.. káb akkora hogy akár meg is kérheted a kezét
mert aki igy bizik benned ..az ...
annak akér mondom UHT milkÓ feliartú dobozba is töltheted
mert olyan bizalom esetén.. már hÓt mind1
ez köcsögség..ha azt mondja akkor az úgy is van..
én is tudok olyat.. igaz uht 2,8as tejes dobozba.. de garancia van rá hogy öszi töltésű.. a legúlyabb...4T RACING 11w-61
mondom a legúlyabb felylesztés.. a dobozra meg olyan matricát szerkesztetek.. az UHT MILKO felirat alá.. amilyet csak akarnak
és a beletankolt benzint azt nem is számolod. . mekkora egy gavallér vagy .. látom van zséd-a ház körül
mondjuk ha csak egy pittbull örzi..akkor te nem is vigyázol rá rendessen
mondjuk ha egy farkasfalkát tartanál vent.. vagy egy cápás tó közepén lenne.. azt elfogadom..de cSAK egy pit-bull..pit-iáner
akkor a motorom is vagy 5 milla mert sok éve áll a pénz benne, őrzöm is és az sincs ingyen(még a kutyakaját is be kel számolni mert pitbull is vigyáz rá), a sok karbantartás anyag-munkadíj stbstb
idén rátolok vagy 150 zsetont és még nincs vége
ember..
azt meg is kellett ám venni.. 6-7vig a lóvé áll benne.. és az olyankor kamatozik.. és azt valakinek ki is kell ám fizetni...kamatozik.. havi minyimum 20%
ugyhogy simán megér az 50et is
30 alatt alyándék...
20 alatt meg nászalyándék
De ÚJszülöttnek,BOLONDNAK, minden VICC új...