Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

minden szar... főtengely ha nem akkro hajtókar + csapágyak szerintem, görgő, henger, dugó de mongyuk a henger+ a dugó az nem vészes de az sem bírja még sokáig ráadásul a dugó 1 gyűrűs....
deh úgy kérdezted,h működik!ÉS ezért nem értem miért adnád el ha ráköltesz ennyi zsét!
Mi az, hogy teljesen kuka?
Akkor keveset...
nem figyeltem...
2004
Sorry, de néha nézz előzményt...GD-t kérdeztem...
nem láttad a videót? teljesen halott szegény azt nem akarok rá költeni 100 ezreket....
1998
nem
miért adod el?
Milyen évjárat?
Rendszámos?
Remek...honnan a faszomból tudnék erre a kotványra szerezni valami normális színű tankot
Én az aunerbe vettem, de csak fehér, átlátszó, meg vajszínű van a'szem...3 db 30x40-es lap van egy csomagban.
akkor csúnya azt mondom......
mennyit érhet az exc-m ha működik? 1998-as 125ccm
Mert nem láttad közelről, élőben
sztem akkor sem rossz....
Számítottam rá
Olyanból is lehet kapni így méterre? Mert nekem az oldalát, alját tetejét is be kell ragaszkodnom vele hogy ne látszódjon ki ez a rohadék narancs...faszomér nem lehetett fekete tankkal gyártani ezeket is mint a többi normális motort
Reggelre hólyagos lesz az egész! De legalább nem unatkoztál ma... Perforált, kimondott tankfólia kell hozzá, de az se mindig tapad rendesen...
Ezt azért erős mediterrán túlzás lenne állítani...inkább valahol félúton van az ocsmány és a borzasztó ronda között...
Dekorfólia...kíváncsi vagyok meddig marad rajta, mert a benzincsap fölött máris elkezdett felhólyagosodni
széép!
Matrica?