Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

minnyá megy!
most mondjam...vannak esetek amikor nem igényel a motor átnézést,a másik esetben ha át is kellen nézni vn hogy szarik rá...mert eladja abban az állapotban is! szatyináékról se tudok jobbat...a legtöbb motort Attilától viszik,dobnak rá 1kilót lemossák cserélnek egy fékbetéte meg olajat azt eladják... kereskedők... ha már hozzá nyúlnak egy motorhoz akkor mindjárt többe is kerül mint szeretted volna... érdemes lemenni,többször utaztam már le potyára,de mindig volt valami ami miatt megérte! mit néztél ki? írj már emailemre ott válaszolok!
Mi a csavar mérete? Váz, vagy blokk?
Szia! rendszerhibát ir ki! Csörges meg a hérdetésemnél van a számom!
Sziasztok kis segitséget szeretnék kérni
450 exc motor összerakás látszólag minden csavarnak megvan a helye de van 6 db nagyon apró imbusz fejű csavar
motort nem én szetem szét foggalmam sincs hova mehet
valaki tudja? :)
Te dolgod, csak kíváncsi voltam. Normál esetben akkor már cserélik a dugót a 'nagyversenyzők', és csak kíváncsi voltam, mit takar a garancia...
Helló Gecsa!
Egy kérdés, mert ismered Paliékat.
Ha hoznak valamit kintről, átnézik, amit kell cserélnek, mint Gerecsé-ék, vagy a behozott állapotban adják tovább?
Ez a két hely van, ahol vásárolnék, de pl. Paliékhoz az egész országot át kellene utaznom. Ezzel nincs baj, utcai motorért is mentem oda-vissza 700 km-t, de jobb tisztán látni.
Köszi, üdv:Brit
9,5literes tankkal hobby endurozáskor alapjáratos tütymörgős de néha hosszú feéfelében üvegen menős mentekkel 2,5-3,5órát motorozom,láthatod,tág az intervallum,attól függ mennyi volt a kis tötymörgés vagy a penelés...én viszek magammal mindig egy 1,5literes plusz benzint...persze el is hagytam már,nem si lett meg...
én szeretem am,eddig ez van meg legtöbb ideje,megszoktam,de vágynék egy 300asra... de a legtöbb ember szerint aki már végigmotorzta a ranglétrát,az eddig mind azt mondta a 250es a legjobb,csak meg kell vel e tanulni motorozni,a folyatást,az ügyeskedést,a helyezkedéseket a mtorn stb...de ezt mindegy milyen motorod van,el kell sajátjtani!
aki tud a nagykabátban is tud! legyen alatt 125 vagy 300as!
de jó választás!
Sziasztok! Valaki nem tud KTM 450exc-hez berúgó kart eladót?
Előre is köszi! Üdv: Peti
Hello! És a másik kézvédő mennyi?
Az alu merevítős!
Üdv: Peti
Tudtam h te megkérdezed!Ha én építem be akkor vállalok rá 1 hónap garanciát!
Mit jelent az egy 39 órás dugattyúnál, hogy garanciával?
Szia villalobos!

Elküldtem az e-mail címedre!
Köszi
Mail ment!
vfts70@freemail.hu
persze
Üdv!

El lehet érni mail-ben? Motorral kapcsolatos.
Enyém: raksanyik@gémél

Köszi
Nem tom,ez elég kemény! :)
Üdv!ELADÓ PÁR CUCCOM!
4db hűtőidom egybe(a matrica nélkülinek a belső fül része törött) 6500Ft
Hátsó fehér idom:7500Ft
Kormánybefogó:7000Ft
KTM EXC 250 alapméretes dugószett 66.34 I. (39üzemora van benne)garanciával+tömítések rézaláltét stb. 18000Ft
ktm gyári kézvédő narancs 4990Ft
Bridgestone Mousse tömör belső 110/90-18,19 es gumikhoz (hibátlan) 13990Ft
Ktm gyári lánckerék 40fogas supermotora 4500Ft

Komplett ruházat...stb.
Nekem asszem van két narancssárga magasítóm ehhez.
írd meg az emailcímed és küldöm a képeket !
Ez jó hozzá szolás volt tetszik! akkor én is kérdezek és a 300EXC a 250EXC-hez képest? és ez kicsit durvább ez régen érdekelt már 2T VS 4T 300 EXC és 450EXC tudom nem egy kategória de érdekel a külömbsége?
nagyjából egy tele tankkal mennyit megy el? vagy jobb ha az ember visz magával benzint :)
Akkor simán ellehet vele kis fordulaton motorozni,köszi a választ
. .