Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pfúúúj, KTM-re cserélted a crm-et - de gáz
Estét .
Igen Pakson. Hát igen ma már gurultam vele.Elég furcsa a 2T után.
(még nem vagyunk tegező viszonyban)
a kép alapján onnan vehette... mert ott készült
Szia pakson vetted ?
A kék villámot beszámították. Hétvégén intézek valami zenét
hát nem kicsit szép

tuti ezt venném meg most, ha nem lenne meg a mostani
Hát Gere
Te nem sajnálod ezt a mocit?nagyon szép állapotban van.Kajak ha nem lenne meg az 525EXC akkor lehet meglesném!Jó áron is adod!Örülhet aki megveszi ha nem csak kívülröl ilyen tipp topp!
Üdv mindenkinek!KTM MX250 kipufogo dob érdekelne,bármilyen megoldás érdekel...holszerezhető be stb köszi..
Bocsánat a kép lemaradt.
köszi srácok a gumik még ráérnek, mer most csinálom a jogsit, és addig nem nagyon akarok menni vele
bár ma se birtam ki
Tisztelet mindenkinek.
Ma sikerült hozzájutnom egy 2007 SXF-250-hez.
Szép is jó is narancs is fekete is eddig 2T-vel nyomtam(estem-keltem)szóval nekem Ő az első.
Kérdés:
Hideg,meleg indítás rigoják,nyavaják mire figyeljek........stb.Minden érdekel mindenkinek a véleményét
szívesen veszem.
előre is köszi.
http://www.youtube.com/watch?v...

a motorommal ment a haverom :)
ide nem rakom fel mert szar telefonos vidi de azert gondoltam megosztom veletek
grat
hejdenóóóó
Gumikat minél előbb cseréld le (hacsak nem akarod egyből törésteszttel kezdeni a közös pályafutást)!
Amúgy gratula!
na faszom az egyik kétszer ment lehet nem kellett volna két napig vedelnem
na tennap igértem képeket itt van pár.
Ha valakit érdekel, volna egy eladó fékadapterem, 260-as tárcsához. Használt, kiváló állapotban Gyári KTM alkatrész, 10000 Ft.
Köszi szépen, egyenlőre talán elég lesz ennyi
ktm.com- on kikeresed a motort és ott van hozzá manual
Hy!
Egy kéréssel fordulnék hozzátok! Van egy KTM LC4 blokk, 2008-as évjáratú, és egy egyetemi projekt keretében szétszedjük, de utána össze is szeretnénk rakni , ezért kellene hozzá service vagy repair manual. Ha valaki tudna segíteni esetleg egy linkkel, ahonnan le tudnám tölteni, vagy hogy melyik motorban van ilyen blokk, és annak a szervízkönyvéhez egy linket tudnátok adni, akkor nagyon hálás lennék ! Köszi előre is, Gábor
Design...
Na! Gratulálok!
És mi lett a kék villámmal?
És mikor hallok zenét a ténsasszonytól?
akkó meg minek va ott?