Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jézusom ez nagyon keményen néz ki
1190 RC8 R 2009

KTM 990 SMT 2009
Szia ! Ma nem voltam, majd szombaton hozom el!
Az egy nagyon jó motor, nekem volt 2db 470-em. 2001'-2002'-ben gyártották! 6 sebességes.
helló
Mi a véleményetek erről a Husabergről ez az Fc nem cross? nem is hallottam még ilyenről h 470es..ha elekinek van tapasztalata hasonlóval kapcsoltabn!
Köszi!
köszi majd regelek, mostmár megyek el innen, tényleg köszi :)
Itt olvasgassál.
sziasztok! KTM SXC 625röl érdekelne, hogy öninditosak-e meg, hogy mennyit kajálnak (ugy is kérdezem, hogy hosszabb utakra érdemes e vele menni, endurozni, meg turázni is, néha durván, néha nagyon lájtosan, néha aszfalton)?
ha valaki leirja, annak köszönöm!
ELADÓ!
http://www.hasznaltmotorok.hu/index.jsp?id=2&h_
id=181669&h_partner=0
szia
engem érdekelne a védő
de nem tudom a méretét légyszíves írd meg
voltál ma motort nézni?
Elvileg jó kellene legyen bele (maximum távtartókat kell esztergáltass az eltérő tengelyátmérők miatt).
NEmtudod hogy a jövendőbeli vasamba kb menyibe lehetne a legegyszerűbb endúrószettet szerezni?
Helló!
Nem, már felvett a Zoli.Nem rád gondoltam.
köszi zoozee majd meglesem
szewasztok kurvák! van egy eladó ktm 525 exc....tök zsír,megbízható...vegyétek meg ....papíros, rendszámos,2004-es...költségmentesen motorozható!
de am sztem,ne kiabáljam el abból fog jönni,havernak is olyan 450-e van mint nekem és neki is ilyen a hangja....!Ő azt mondta,h csak vmin belül utána kell állítani....
Na ezt jó tudni mert akkor ki tudom szűrni hogy a kuplungból jön a zaj.
nekem is!
hallod,h csörög,meg mikor behúzod a kuplungot,elcsendesül kicsit a blokk(nekem így van)