Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt értem, de nézd már a bekarikázott résznél hogyan fut a lánc...
azt tudom, de a képre gondoltam csak mert a láncot nézd felul fut mégis van benne törés és semmi vezető nincs !
szerintem nem.... eddig is létezett ez a szerkezet, csak ez már a 2009-es
fake?
erre el kellene jutni, ha már nem dolgozhattam náluk
A tieden is van autodeko...én egy darabig jártam a 625-tel szakadt dekobowdennel és úgy is simán működött a dolog, de tény hogy a kézivel lényegesen egyértelműbb a dolog...
már automata? de neked van önindítód is nem?

én nem csinálok belőle problémát...deko behúz,lerúg,holtpontig vissza,deko ki,rugás...már pöfög.
hő... nekem deko-t sem kell használni
hö,jaja. én is tudom ám kezelni a deko-t
én használok olyant
Akkor no problem!
Amúgy szerintem az is tök laza mikor egy rúgással beröffentesz egy gépet aminek az van az oldalára írva hogy "625" (vagy "620")...mondjuk ez főleg nálam volt érdekes, mert nem nagyon nézték ki belőlem hogy a 65 kilómmal be tudom rúgni (pedig ugye nem erő kell hozzá hanem ész és/vagy rutin)
Meg voltak ilyen vicces sztorik mikor Ócsán a szervizben engem kértek meg hogy indítsak be mindenféle lemerült akksijú gépeket...pl. így próbálhattam ki a 660 Rally-t is...
be tudom rúgni.
a crmet meg kézzel is be lehet de akor is praktikusabb, szerintem
De ha nincs nem fogok sikítani
Tényleg tök fölösleges, SM-ra meg pláne (terepen azért előfordulhat olyan szitu amikor marha macerás berúgni a gépet). Meg tök jól lehet szivatni vele a népet hogy aki nem tudja hogy kell indítani az csak kalimpál ezerrel vagy ugrál a berúgókaron azt' jól nem történik semmi, Te meg egy laza rúgással beindítod
a CRM re is tettem önindítót, néhány hejzetben főleg endurózásnál jóljön, amugy meg utcán meg laza
minek az neked?
tyű
akkor semmi esély rá?
Csak 98 után van önindító!
96 körüli lc4 620 on vajon van e önindító ?
u hétfön az enyém is igy fog kinézni,gumicsere miegymás...
amikor ti mossátok a motort,használtok a légszürö helyett ilyen müanyag védöt?nekem nincs,de azt mondták az nem árt.......
okés