ha már itt tartunk, szerszámboltban lehet venni nyomatékkulcsot? (mármint úgyértem olyant, ami nem készletben van, hanem csak egy darab kulcs, aminek szabvány a kocka a fején) mennyibe kerülhet egy ilyen, ha van? mert én is tervezem hogy beszerzek egyet - hamarosan itt az olajcsere, meg hát amúgyis jól jön.
Szeva.Ne engedd le az olajat,eldöntöd a mocit az oldalára,és nem folyik ki az olaj.Berúgókar leszed,meg asszem a fékpedált is érdemes leszedni,zsírtalanítod a felületeket,és mehet be az új tömítés.A csavarok meghúzásánál vigyázz,mert KTM-nél nem nehéz megszakítani a menetet.
Szerintem várd meg a következő olajcserét!Gondolom nem ömlik belőle az olaj hogy olyan szükséges lenne a szétszedése!Egyébként ez legyen a legnagyobb gond hogy elfingja magát a tömítés!A berugókart sajnos igen le kell szedni de csak egy imbuszcsavar azt kész!
szia
még sosem volt bontva.már jön a tömités.
leeresztem ügyebár az olajat,és azt visszalehet tölteni vagy olajcsere már megint?
mert kb 4orája cseréltem.25 orás a motor és már 4szer volt cserélve
és ha jol nézem a berugokart is lekell venni..
kár hogy nem vagyok motorszerelő
Köszi h adtál infót akor már meg is jötem a motor nézésböl szart nem fogok veni me volt már pár db ugy h keresgetek még majd jön másik föleg h jön a tél most rakják fel öket mert vanak akik nem nagyon tugyák hol tárolni köszi még1x az infót!
na az ugy volt haveromnak volt 200 exc je és eljöttek nem tom honnan meg akarták venni aztán aki meg akrta venni motort mondta hogy van az egyik ismerősnek is egy 200 exc je (ez az amit meg akarsz nézni) és mondta hogy azért nem tudja eladni a srác a motort mert valami tuning hengerfej van rajta és tul nagy a kompreszió és kinyomja a tömitést vagy valami ilyesmi volt ezt mondta a srác!
De ezt a motort má jó rég óta árulja a gyerek mert má tavaszal talán még télen is fenn volt.
Lacika kjc!Szeva!
Előfordul minden motornál hogy elfingja magát a tömítés!Nekem a henger talpnál ereszti az olajat és az nagyobb cumi mert le kéne bontanom az egész blokkot hogy kicseréljem szóval majd nagyszervíznél!Nem szedtétek már le a kuplungdeknit?Mert az szokott gázos lenni hogy ugyan azt a tömítést rakod vissza és nem biztos hogy az már tömít rendesen.
Üdv Mindenki!
Valakinek esetleg nincs valami beállító táblázatféléje 2007-es exc 450-es teleszkópjaihoz? No meg a 80 kilómhoz!
Vagy valami ami alapján el lehet indulni? Akár az alapbeállítások is jók lennének...
háj.
ma odalett kicsit amotorom. ott a berugokarnál ahol a dekni csatlakozik a blokkhoz elment a tömités és jött ki az olaj.még jo hogy észrevettem..ez ilyen ktm betegség vagy balszerencse?
kicsit szerintem fiatal a motor az ilyesmihez....
remélem holnap van szerviz..
még sosem volt bontva.már jön a tömités.
leeresztem ügyebár az olajat,és azt visszalehet tölteni vagy olajcsere már megint?
mert kb 4orája cseréltem.25 orás a motor és már 4szer volt cserélve
és ha jol nézem a berugokart is lekell venni..
kár hogy nem vagyok motorszerelő
De ezt a motort má jó rég óta árulja a gyerek mert má tavaszal talán még télen is fenn volt.
Köszi.
Előfordul minden motornál hogy elfingja magát a tömítés!Nekem a henger talpnál ereszti az olajat és az nagyobb cumi mert le kéne bontanom az egész blokkot hogy kicseréljem szóval majd nagyszervíznél!Nem szedtétek már le a kuplungdeknit?Mert az szokott gázos lenni hogy ugyan azt a tömítést rakod vissza és nem biztos hogy az már tömít rendesen.
Valakinek esetleg nincs valami beállító táblázatféléje 2007-es exc 450-es teleszkópjaihoz? No meg a 80 kilómhoz!
Vagy valami ami alapján el lehet indulni? Akár az alapbeállítások is jók lennének...
Köszi...
Ha valakit érdekelne 950 SM-hez (vagy SER-hez) némi extra felszerelés, akkor szemezgethet:
bukógomba szett (tengelyvégek+oldalvédő) (28eFt):
http://www.b-g-racing.de/index...
Kipufogódo
bok (100eFt):
http://www.bos-exhausts.com/ca...
Tanktáska
(28eFt):
http://www.ktm-versand.de/prod...
A 3-at egyben 140eFt-ért odaadom!
üdv,
Petya 20/3508433
29.900ba vettem a www.quadracing.hu -nál
ma odalett kicsit amotorom. ott a berugokarnál ahol a dekni csatlakozik a blokkhoz elment a tömités és jött ki az olaj.még jo hogy észrevettem..ez ilyen ktm betegség vagy balszerencse?
kicsit szerintem fiatal a motor az ilyesmihez....
remélem holnap van szerviz..