Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi!
Giraffe#64
Mennyi az a pici pénz?
Már elkelt!
Szia Bugic!
Mennyi lenne a szemüveg ára!
Kérdezz amit szeretnél nekem az van.
Szia Barni13!
Érdekelne a PDS védő neoprém,de nem tudom az elérhetőségedet.
Az email címem atko67@gmail.com. Dobj egy mailt, hogy tudlak elérni.
Köszi!
Ezek nekem egy oregebb gepen volt,de szerintem jo a Tiedre is!
ilyeneket
Helló! Erre a KTM lc4 98 as évjáratú tankra milyen oldal idomot tudnék rátenni? köszi
Sziasztok KTM EXC 525 szeretnék venni, tudnátok segítségemre lenni?
a kressz szerint 10-20 mm asszem.. :D
Sziasztok! Mekkora lehet a láncnak a fel-le mozgása a hátsó villa közepénél? Nekem azt mondták hogy 3 ujj magasság a megengedett, de néztem több videót is, ahol cross motorokon 3-4-6 cm játékot engednek a láncnak. Szerintetek melyik lenne a leg ideálisabb? KTM GS 125-ről van szó, de szerintem ez nem változik motoronként. Minden tanácsot elfogadok!
Üdv, Bence
Most már aztán egyre jobban érdekel,hogy mi lehet a különbség a sima 450 és az R-es között,meg,hogy az újabb is olyan jó-e,mint a régebbi?
Eladó M-es méretű kesztyű 9990Ft
PDS Neoprén védő 3000Ft 2db van még egyben 5000Ft
Előreutalás esetén ingyen posta!
A 2012-es is egy vezérműtengelyes...
Sziasztok. A fiatalabb évjáratú KTM ekről mit tudtok? Egyik ismerősöm mondta hogy 2006 felett már nem érdemes venni mert már nem olyan jók mint az alatt. szerintetek?
Igazad van, hirtelen az XC-F blokkra gondoltam. Az EXC-ből talán a 2012-es évjárat dupla vezérműtengelyes, az EXC-F 350-től felfelé...
Szia! Nem felejtetted el a KTM2006EXC Manual kézikönyvet? lécives majd küld el az e-mail -emre! Köszi
Ha erre gondolsz, ez csak egy vezérműtengelyes. Nekem legalább is ezt dobja a google Exc-r blokknak.
Az EXC-R blokkja...
Melyik 450 exc, 2 vezérműtengelyes ?
Hali!
2001 -es EXC 200, power probléma! Hogy működik, javítása, pár trükk kellene! köszönöm... Egyenlőre nem tudni hogy alapból nyitva van vagy abszolút nem nyit, 200 as ahhoz képest igen erős...
Eladó pár cucc:
hűtőspoiler: gyári új, karcmentes KTM EXC,SX-re : 6e.
váltókar: gyári, 4T EXC-re,SX-re, kopott: 5e.
A kezdeti évjáratok még nem, de egyre jobbak már.
Kösz
Az újabb 2-vezérmű tengelyes blokk is olyan strapabíróra sikerült,mint a régebbi?