Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha meleg forro olajnál is csinálja akkor lamella csere..
Nekem a kuplung lamellacsere segített ebben a helyzetben.
Hali!
Srácok az lenne a gondom, hogy amikor húzom a kuplungkart berakom egyesbe a motort vagy sebességbe ráindítok finoman elkezd tolni előre a motor próbáltam a kuplung karon tekerni a piros pücköt befelé de nem lett sokkal jobb! Mi lehet a probléma? Válaszokat előre is köszi. Máté
Ha valakinek akad esetleg LC4-hez való törött vagy elgörbült végű fék- és (bowdeneshez való) kuplungkarja, ne habozzon szólni mert kisebb összeg fejében hajlandó vagyok átvenni
Hátsó lámpa érdekelne...mennyi az annyi?
HI
Teleszkóp szimeringet keresek 2004-es EXC 525-höz !
Tudtok valami beszerzési forrást ?
Vagy volna valakinek eladó ?
THNX
2006évj KTM gyári alkatrészek eladók..érdeklödni emailben
uazosember@gmail.com
ja amúgy képet küldök még ha kell de sokféle szögből nem tudom
van azért már Betából is jópár itthon.Amúgy meg kapsz hozzá majdnem mindent mert tipusazonos a KTM-el meg a többi cucchoz is lehet mindent kapni.Szóval ne fossál tőle.
mérete egy napszemüvegnek?Van tokja azt ennyi.díszdoboz minek neked?Hordani kell arra tökéletes
érdekel küldesz róla képeket a yakcsob@citromail.hu ra
van ennek mérete? vagy valamije? dísz doboz tasak valami?
99-es exc 250 keresek tűszelepet aki tud írjon köszi
Csak arra használd amire való és akkor nem lesz vele bajod!
Hagyd a fenébe az sm szettet
Kifizetem érte X-et, majd örökre az enyém marad mert senki se mer Betát venni magyarországon szerintem egyetlen darab lehet Magyarországon... talán még van egy testvére
Jövő hétvégén meglesem mindet.

Majd írok mire jutottam
Nemtudom mennyit érhetnek.Neked mennyit ér meg az a lényeg!
Hali!

Ezek közül csak a beta bontatlan, első tulajos volt márkereskedőé, de állandóan megdöglik benn az akksi, amit nem csinált meg rajt. fesszabb lehet vagy franctudja...
Két szettel csak egy szett féktárcsával mennyit érhet egy ilyen beta, ha tényleg 100 körüli üzemórát futott? 2005ös gyártás, 07es forgalombahelyezés.

Edem
Persze el tudom.a posta utánvéttel 1000-1200ft.nem tudom pontosan.
postán el tudod küldeni?
Mibe fájna a posta?
Minél újabb annál jobb.Inkább a bontatlan kevés üzemórást keresd!A BETA szerintem jó választás.KTM blokk 100%-ban.
5ezer ft.Budaörsön lehetne átvenni vagy környékén.
Üdv
Nincs valakinek eladó alsó kuplung munkahengere?
exc 525 2004-re kellene
Már megoldottam a problémát!Egy kis kábelelvezetés csodákra képes

Egyébként ELADÓ egy pár(első,hátsó) DID enduró kerék michelin cross gumikkal supermotoszett váltás miatt!Jó állapotban vannak egy két karcot leszámitva!(KÉPEK HAMAROSAN)
Iá:100000Ft
Superlotyóra ráfizetek
mennyi az annyi?
Sziasztok!

Motor vásárlás előtt állok. Nagy gyorsaságikról és két kerékszettes DRZ-E-ről átülve, valami komolyabb Enduro-SM-et szeretnék.

Kinéztem három példányt:
1. 2001es felújított 520as EXC két szettel
2. 450es EXC 2006os 4000 km ezelőtt felújítva, két szettel
3. Beta 525 rr KB 100 üzemórával két szettel.

Hobbi endurózásra 40%, terep túrázásra 20%, városi huligánkodásra 30% és crosspálya 10% lenne.

Bármi féle építő jellegű segítséget szívesen fogadnék ami segít dönteni.

Köszi
Edem
Eladó KTM cuccok! Gyújtás elektronika,első lánckerék,sm sárvédő,Duke fejidom km órákkal!