Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bugic01@freemail.hu
Hali. Érdekelne a lamella küld át a számodat emailban és felhívlak megbeszéljük.
Hali!
Oldalsztendered megvan még?
2002 es 520 sx, en az alapjáratot hol tudom állítani, vagy a benzin-levegőt? Eléggé fullad, a karbin meg nem láttam semmi állítást.
Meg tudnád adni az email címed?
És a 150% az hogy jött ki neked?
az a közbeté,t ami fedél és a blokk között van, az milyen vastag?
kell még valamit faragni valamin, vagy simán passzol a kerék is? (rögzítés...stb)
Nem vagyok fent MSN-en.Ha van konkrét kérdésed akkor küld el email-ben aztán válaszolok
Hali BUGIC!
Bocs, h zavarlak, de elolvastam, h volt 250es EXC-d és pár kérdésemre ha választ tudnál adni az jó lenne! Msn-en tudnánk beszélni?
bocs én az "elefántfülekre" gondoltam. olyanom nincs.
én a hűtő elött lévö müanyag lammelás légterelöreterelöre gondolok
az van neked?
Szia

Ilyent keresel?
http://www.ebay.com/itm/180896...

Troják Dávid
szeva.nekem van kuplung lamella szettem.40üzemóra van benne mert antihopping került a gépre aztán hozzám kerültek.de az acél lamellák nincsenek.Nemtudom hogy a te gépedbe mennyi kell.asszem 8db van nekem.ha érdekel megdumálhatjuk.
Szeva.Eladtam már a szemüveget.
szia milyen évjárat? Nekem van egy majdnem karcmentes pár. 05-ösé.
KTM lc4 gyújtás elektronika eladó!
ha valakinek van esetleg 4T exc hűtővédő narancs műanyagja olcsón
jelezze
kösz
Gyerekek valaki mondja mar meg h hanyas meretu lanc gorgo kell exc 450 2003as mocimhoz? hany mm-es? 34, 32, 42 mm-es? Melyik?
Hali mindenki!
Érdeklődnék, hogy van-e vkinek közületek 125ös ktm exc típusú gépe? Lenne pár kérdésem a típussal kapcsolatban, kicsit jobban meg akarnám ismerni! Ha vki vállalkozik, hogy kérdéseimre válaszol + kicsit beszél a gépzetről azt megköszönném (msn, email....).
Előre is köszi, sziasztok!
Szevasztok hejj!
Segítségre lenne szükségem!
2004-es 525exc re keresek alsó kuplung munkahengert!
Melyik típusú exc munkahengert tudom még felrakni?
9225 dunakiliti kisfaludy u 70-re jöhet ha még aktuális...
Sziasztok!
Eladó egy pár jó állapotú Ktm-450 exc-n használt D.I.D Cross kerékszett!Annyi a szépséghibája, hogy karcok vannak rajta!Lánckerékkel és tárcsákkal természetesen :)
Superlotyó kerékszett váltás miatt!
Jó állapotó michelin cross gumikkal!az ár minimálisan alkuképes!,jo álapotú superlotyószettere ráfizetek!Telon,email-en elérsz!

ui: első 21", hátsó 18"

http://www.kepesmotor.hu/felni...
Köszi srácok a segítséget! Nem tud valaki kuplung lamellát eladót?
A piros 'pöcökkel' csak a kar helyzetét változtatod a kormányhoz képest...