Sziasztok!
2003-as 250 EXC-n hátul elfér a 120-as gumi, nem ér bele a villába? Esetleg tudja valaki milyen méretű a gyári? Ti milyet tennétek be?
Köszi!
Üdv
sziasztok, olyan probléma ütötte fel a fejét hogy beszarok :D 2004(Ktm 450 exc) most vettem bele uj aksit és bazzeg nem tudom visszatenni az ülést normálsian a helyére mert kitart ez a féreg akku
Valaki volt már hasonló cipőben?
KTM hűtés tunning a régebbi 2000-2007es sx exc ill xc 400,450,520,525 modellekhez.
powerpartsban nem kapni ilyet csak 2008as újabb blokkosokhoz. http://www.kepesmotor.hu/motor...
Segítségre lenne szükségem!
Van egy 640 Lc4-em, és az a gond, hogy alapjáraton üresbe nem füstöl szépen megy, még ha kb félgázt húzok akkor sincs semmi füst, viszont ha jobban meghúzom a bajszát akkor kicsit füstöl. A füst színe sötét szürke, sötétkék asszem. Az olaj nem fogy, a hűtőfolyadék nem fogy. Esetleg van itt valami szakember? Érdekelne a vélemény. Szelepszár szimering, vagy olajlehúzó gyűrű? Köszönöm a segítséget!
Minden jót!
Hello. Valaki tudna segiteni abban, hogy ktm lc4 szürke blokkos mi csöröghet a balance tengegy környékén? Ja és még kuplung kiengedés után a váltonél is elkezd valami susogni-morogni :D
bemesz egy szerelveny boltba es ott tudsz venni. En ilyen boltba dolgozok azer oldottam meg igy. gumis csobilincs a neve de viszont lehet hogy 8 as menettel nemtudom most igy. robogotukrom van:-D
Köszi a tippet te is a linkből küldött cimtől rendeltél?Te gyári ktm tükröt fogattál fel vele?Nekem az a lényeg hogy a furat amibe csavarom 10mm-es legyen meg persze egy jobb és egy bal menetes kellene :)
Srácok ma enduroztam kicsit és az egyik fordulóba nagy gáznál oylan fehér füst jött ki a kipuból hogy a gyárak megirigyelhetnék. Pár gázadás után halványult aztán eltűnt azóta se semmi. Mitől lehetett ez szerintetek? Előtte párszor eldőltem de ez jóval a dőlés után volt.
2003-as 250 EXC-n hátul elfér a 120-as gumi, nem ér bele a villába? Esetleg tudja valaki milyen méretű a gyári? Ti milyet tennétek be?
Köszi!
Üdv
Valaki volt már hasonló cipőben?
powerpartsban nem kapni ilyet csak 2008as újabb blokkosokhoz.
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Segítségre lenne szükségem!
Van egy 640 Lc4-em, és az a gond, hogy alapjáraton üresbe nem füstöl szépen megy, még ha kb félgázt húzok akkor sincs semmi füst, viszont ha jobban meghúzom a bajszát akkor kicsit füstöl. A füst színe sötét szürke, sötétkék asszem. Az olaj nem fogy, a hűtőfolyadék nem fogy. Esetleg van itt valami szakember? Érdekelne a vélemény. Szelepszár szimering, vagy olajlehúzó gyűrű? Köszönöm a segítséget!
Minden jót!
uazosember@gmail.com
üléshuzat: 6000.-
csomagtartó: 15000.-
kontakt az adatlapomon...