Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdv! nekem van egy gyári rezóm! 2007 es 250 exc-volt! 14ért viheted!
akkor miért rezot keresel?

sokkal inkább egy hoszabb végdob, és egy +lendkeréksuly, egy jo lánckerék áttétellel lenne a megoldás a problémádra....
Sziasztok.
Valaki tud esetleg egy fcr 41 es karbiról szétszedési videót?
Előre is köszi
Üdv
Enyém volt? :-)
szia köszönöm szépen ilyesmik voltak nekem is sosem volt húde az igazi, nekem lóerő helyett nyomaték kell :) de azért köszi szépen
kérhetnék róla képet? helyileg hol vagy? nekem gyári exc é kell
ha akarsz egy kis plusz lóerőt is,akkor ajánlom shwantz nevű emberkét, kibaszott jó kipufogókat gyárt 2T-re...most is épp egy 125 exc-re készül... picivel drágábban mint pl amit demzsolti írt,de valami ilyesmire kell számítani...
részeletekért keress meg...
Nekem van 20000.-Ft 2004-2010-ig jó. A 2011-2012 az másfajta.
sziasztok keresen KTM gyári exc rezonátort 250 300 exc re 04 től 12 ig
hali..mi pénz az akra?
üdv. 690 enduroba melyik motorex olajat ajáljátok? köszi
sziasztok
egy kis segítségre lenne szükségem. Egy Lc4 620 SC-m van, már nagyon gyengült ezért megmértem a kompressziót. 2-bart mutatott, nem akartam elhinni. Valami dugót már rendelhetem is szerintetek?
Eladó! KTM cuccok
Eladó!
köszönöm, így lesz...
Ha legközelebb kell, szólj, és holnap ott van postán...
hozzászólásodat jogosnak ítélem, KTM alatt a Full Gas hivatalos KTM boltját értettem. :)
De azért, mert a Full-Gas nem rendelt, nem a KTM a hibás. Más ilyet tart polcon, vagy 20 db-ot...
a Full Gas-os KTM kereskedésnél rendeltem és kb. 2 hét múlva jött meg. :(
Lackó...
hát te is észrevetted. .. .
én nem okos vagyok..inkább csak a kipihent
A kodó..
hogy milyen kodó...zsákos kodó...
de egyszerűen inkább csak okos-kodó . .

ezek szerint a fórumon van több váll problémás zsóti....
javulás akkor neked is...

zsolt.
magyarázd már el nekem ...2t exc gyújtásdobozban mi van?ami az sx ben nincs. ha töltés úgy sincs a gyújtásalaplapon...akkor miért...máshogy variálja a gyújtást fordulaton?
abban van a tudás amitől a gabesz motorja egyszer csak varázsütésre...meggyógyul?
Én mostanában valahogy nem ezt tapasztaltam...
Javul mind állat !
Szívesen. Pestkörnyéki.
Hagyjuk már ezt a KTM-nél 2 hétre hozták meg dumát. A KTM 3 napra szállít a gyári alkatrészraktárból, Ausztriából. Ha nem, akkor a kereskedőnek nem jött össze a rendelési mennyiség, és mivel nem akart extra költséggel rendelni, így feltételezem, hogy ő rendelte meg később...
Szürke, de csak azért, mert nem volt feketém...