ha akarsz egy kis plusz lóerőt is,akkor ajánlom shwantz nevű emberkét, kibaszott jó kipufogókat gyárt 2T-re...most is épp egy 125 exc-re készül... picivel drágábban mint pl amit demzsolti írt,de valami ilyesmire kell számítani...
részeletekért keress meg...
sziasztok
egy kis segítségre lenne szükségem. Egy Lc4 620 SC-m van, már nagyon gyengült ezért megmértem a kompressziót. 2-bart mutatott, nem akartam elhinni. Valami dugót már rendelhetem is szerintetek?
Lackó...
hát te is észrevetted. .. .
én nem okos vagyok..inkább csak a kipihent
A kodó..
hogy milyen kodó...zsákos kodó...
de egyszerűen inkább csak okos-kodó . .
ezek szerint a fórumon van több váll problémás zsóti....
javulás akkor neked is...
zsolt.
magyarázd már el nekem ...2t exc gyújtásdobozban mi van?ami az sx ben nincs. ha töltés úgy sincs a gyújtásalaplapon...akkor miért...máshogy variálja a gyújtást fordulaton?
abban van a tudás amitől a gabesz motorja egyszer csak varázsütésre...meggyógyul?
Hagyjuk már ezt a KTM-nél 2 hétre hozták meg dumát. A KTM 3 napra szállít a gyári alkatrészraktárból, Ausztriából. Ha nem, akkor a kereskedőnek nem jött össze a rendelési mennyiség, és mivel nem akart extra költséggel rendelni, így feltételezem, hogy ő rendelte meg később...
sokkal inkább egy hoszabb végdob, és egy +lendkeréksuly, egy jo lánckerék áttétellel lenne a megoldás a problémádra....
Valaki tud esetleg egy fcr 41 es karbiról szétszedési videót?
Előre is köszi
Üdv
részeletekért keress meg...
egy kis segítségre lenne szükségem. Egy Lc4 620 SC-m van, már nagyon gyengült ezért megmértem a kompressziót. 2-bart mutatott, nem akartam elhinni. Valami dugót már rendelhetem is szerintetek?
hát te is észrevetted. .. .
én nem okos vagyok..inkább csak a kipihent
A kodó..
hogy milyen kodó...zsákos kodó...
de egyszerűen inkább csak okos-kodó . .
ezek szerint a fórumon van több váll problémás zsóti....
javulás akkor neked is...
zsolt.
magyarázd már el nekem ...2t exc gyújtásdobozban mi van?ami az sx ben nincs. ha töltés úgy sincs a gyújtásalaplapon...akkor miért...máshogy variálja a gyújtást fordulaton?
abban van a tudás amitől a gabesz motorja egyszer csak varázsütésre...meggyógyul?