Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

30 ezer-ért odaadom kompletten!
Csak hácccsóóó! Meglátom a héten mennyire lesz időm,kiszedni.
mi az ára?
meg maradt exc alkatrészeim 1992 töl 95 ig érd a 06302738234 es számon vagy a sonic18@citromail.hu van itt pár idom is
cső! engedj picit és megveszem.
olajak amik még mehetnek..akár amagamnak a ktmbe is.
motorex, motul 5100 , elf 4xt , és a repsol igy jó?
Hát,nem tudom mi van arra a flakonokban,mert van 2 téj kátéjemem is abban is az van,de és baba .Vót bergem is az is reposolosatosasot kapott és mint a vaj olyan volt .Akkó arrafelé árulás van lehet áttöltik vagy aszomtujja
nincs harag...
a repsol nagyon nagyon jó a cefrékba..a hondákba..gyári olaj mint a kátélemnél a motoszeksz
repsolt használva a bergnek a váltója néha mellékapcsota a kettest...
utánn próbáltam az elf-et az elf-el.. soha(még 3 évig volt nálam)
itt kettő tély férfimotorosoknak a repsol 30w transzmisszilyon olaja vagy 40w
na az neki ugyan ezt tette...
most gabesz a motul transzfesztita olaj sx 250be ugyan ig járt ..szétszedette a váltót palival...kishijján..de mondta mester hogy a motul váltóolajjal már több ktmes is benyalta... a sima motorola 4t motul meg hibátlan.

nálunk ennyi a tapasztalat.
ezek a dolgok tényeken a lapuló feltételezésnek nem nevezhető fact-ok
a hondák amúgy szeretik a repsolt..azt én is hallottam...de ezek ...ezek...ktmek
na,írjá nekem rémeset,me most eszek egy krémeset
Ittengene azé valamit cáfolgatnék bácsika,má,ha meg nem sértődöl 4t,nénibe cérejeffebe szóval a váltóba repsol küldte trnsformers de mission oiltot tettem mindbe eddig,engínéjébe meg repsolost amit írtál.Sose volt baj,váltó mint vaj,precíz pontos belül meg szíp new szerű vót mind.
Nem reklámnak akartam,me érdekeltségem nincs benne,de jó az transmissen váltóba,2 téjbe is
elfelejtettem..a mennyiséget pedig az fontos..
kb összessen 1,5 liter..ezért is célszerű az ugyan olyan olaj.
váltó ill blokkba is 0,7-0,8 liter..de van nivója met ezek a ktmek nívós motorok
szia zsolti...
hogy vagy..vállad javul?
figyu.
okos gyereknek látszol...
mondom
próbáld meg felhivni a volt tulajt..tudod ..akitől vetted..és talán ő..ha nem alkudtál thúl sokat
segithet ebben..
persze ha egyáltalán valaha ő is cserélt benne olajat..

csak mit 5tel kevesebb motor tulajdonaos(530-525=5 ilyen ez a matek )
szóval a blokkba minden képp 10w-50eset tegyél lehetőleg motorexet..én 10w-504xt elfet használok..az is nagyon nagyon jó...
repsol is jó de inkább hondáknak.. illetve amit hallotam még az a motul 10w-50 4t olaja.
a váltóba...
ha rám hallgatsz aszt csinálsz amit akarsz de ha ugyan ilyet teszel nagy hülyeséget nem csinálsz!
amit nem ajánlok a váltóba..transmission olaj!
semmi képp. pla a repsolnál kifejezetten kutya a motulos ugyszintén.. na mszeeti a fokozatok kapcsolgatását(pedia a transmission= mechanikus váltó olaj és ezek 4t be való higgabbak ..de akkor sem!
esetleg tehetsz atf olajat...
de minek keverni.. két fajta olajat tárolgatni mikor a váltóba is a legjobb olajak eze a 10w-50 full szintetikek.
szóval ugyan olyt mint amilyen a blokkba megy
Szasz Ideér,1-2 nap azt megy vissza ha csak hátsó.
köszi az infót.. megkérdezem! Egyben szeretném eladni az órával!
Fóónok úr,ha már úgyis meg van baszódva a hátsó kerekem,elküldhetem a hátsó telót? Igen? Mikor? Azt tudom hogy akár holnap is küldhetem,dee mikor tudod megcsinálnyi?
külön a veztéket vagy jeladót vagy mi az nem adod?
keresd börni-t az sm fórumon...
Eladó gyári 4t exc végdob nincs valakinek olcsón? 2006 os 525 re kellene!
eladó!
Vasárnapra.
Szépjónapot mindenkinek.Először is szeretnék bocsánatot kérni hogy csak így beleirogatok a fórumba így ismeretlenül,de gondoltam megpróbálok itt megoldást keresni a problémámra.2 hónapja vásároltam egy KTMexc530-as motorkerékpárt,2009.6-ik havi.Szóval,le szeretném cserélni az olajat és ebben szeretnék egy kis segítséget kérni.A kérdés az volna,hogy milyen olajat rakjak bele(Motor,Váltó)és melyik részre mennyi kell bele...A szerelési könyvét elfelejtettem elkérni,mikor megvettem a motort,és az előző tulaj még nem küldte el póstán,és mielöbb szeretnék túl lenni az olajcseréken...Ha valaki tudna segteni azt nagyon megköszönném....

Ennyi!

Nehéz ám eldönteni Most borítottam ki egy vödör vizet Meg egy blokkot 7 perc alatt (és ez nem vicc )