Elsősoron kikéne próbálnod egy EXC-t mert itt hiába mondjuk milyen attól még nem fogod ismerni.Szerintem a DRZ se egy haszonmotor.Arra is költhetsz ha keményebben endurózol mert arról is kopik le minden ami egy árban van a crossal sőt még drágább is sokszor.Nembeszélve arról hogy a DRZ azért nem egy kategória az EXC-vel.Nehezebb,szarabb futómű,rossz súlypont stb.Amúgy bóklászós enduróra tutikirály és az olajat is ritkábban kell cseréni persze akkor többet.Úgyhogy azt tudom mondani hogy ki kell próbálni az EXC-t.Endurózni az a legjobb az emlitettek közül.Mivel az EXC-t direkt arra tervezték.
Nem tudom mi a száma a gold fren-nek,de a közepes keményet szoktuk használni.Nem azt mondom hogy csúcs kategória,de nem rossz!A cimborám ajánlgatott most valami olasz (asszem brenta vagy mi) betétet,azt mondja egész jó.Következőre hozok tőle én is kipróbálni. Lehet hogy rosszul emlékszem,de asszem neki volt AP. Egy misét megér,kérdezd meg tőle.
Az 530-at felejtsed el,mert fos az összes! Ha veszel,akkor max2007-ig. Sokkal kevesebbet erre se fogsz költeni ha endurózol,mert ott lényegesen jobban fogy a motor,mint a pályán.Rosszul gondolod,ez is egy pénznyelő! Szerintem az ereje bőven elég a 40-nek is meg az 525-nek is.Az RMZ után nehéz lesz mind a kettő,az biztos. Az meg hogy milyen egy jóízű endurózás,mindenkinek mindenkinek mást jelent.
Sziasztok. Egyre jobban tetszenek a Ktm-ek ,de nincs hozzá nagy tapasztalatom. Olyan emberek véleményére lennék kíváncsi akik ismerik az EXC-ket,mert a 450 az 525 és az 530-al szemezgetek. Most Rmz 450-em van és ez baromi jó motor,csak ha az előírt üzemóra szervízintervallumokat becsületesen nézem akkor egy krossz motor nem áll másból,csak állandó pénzköltésből! Így,h az Exc az enduró,gondolom nem egy pénznyelő feneketlen kút. Igazából az érdekelne,h az Rmz után milyen motorozási élményt tudna adni ebből a három típusból valamelyik. Egyikkel sem mentem még és az érdekelne,h milyen nehezek milyen erősek…… Egyszóval,h milyen ezekkel a gépekkel egy jóízű endurózás?
AP racinget vettem a Nagyvas.hu-nál előre!G-style neked meg tudok adni fékbetétet gyárit.Használt cucc de van még rajta.Ingyen odaadom ha esetleg ideiglenesen kell hirtelen!
vagy csak ap-js angol?ezt itt nem tudom beszerezni...
koyo betétek. .
valaik tud infót ezekről is..thnx
Sajnos csak ez a modellem van. Ha nem jutsz dülőre akkor hozd el a blokkodat és ránézzük, lehet smakkolna rá. Kivéve pár csonkot :)
2002-es Ktm sx 125-ösre is van új nicosil-os hengered ?
Ha igen akkor mennyibe kerül ?
Köszi!
http://youtu.be/41LnDhEW6as
Cikkszám:
47030005144
47030038000
Ár: 75000Ft
Tel.: 06306051630
E-mail: kistrojak@gmail.com
Megtudná mondani valaki, hogy KTM SX 125 '02-es elsőtelójába mennyi olaj megy ?
Előre is köszönöm!
csörgess meg 1x azt elküldöm a címem még 1x