Kb 200E forint mire itthon forgalomba helyezteted plusz a rengeteg macera meg szaladgálás ügyintézés.Sőt hogy ha kint nem volt forgalomba vagy nem vonatták ki akkor nem is tudod itthon forgalomba helyezni.Úgyhogy nem érdemes ilyennel foglalkozni.Azt a 200 ezret inkább rá kell költeni a motorra!
hali valakinek nincs szüksége eseleg egy 17/42 es fogaskerékre? Ktm duke2 mocin volt. hátsóban még a Ktm felirat is bennevan nincs megkopva. 8E ha lánc is kellene regina O gyürüs is van.
illetve elsö -hátsó fékbetét.. 3E/pár
további gyári alkatrészek is...
érd: uazosember@gmail.com
csak azért írtam,mert én biztos nem gazdagítanám állambácsit,annyit nem ér az egész,persze igazad van ott használod ahol akarod,akkor gyerünk menjél vegyed megfelé,lesz választék 525ből is meg sm szettből is....
néha el kell vinnem a pótkocsit megmotoroztatni,na meg évente 1-2x elmegyünk nyaralni,aztán alápattintanám az sm kereket....
tudom hogy üzemóra meg minden,de mindenki arra használja amire szeretné
mi a picsának helyeznéd te forgalomba? fizetnél ennek a mocsok világnak azért hogy legyen rajta..utcára ki se mennék vele...tök felesleges,nem is oda van kitalálva...
am meg a googleben találsz kalkulátort hozzá csak tudnod kell hozzá az első forgalomba helyezés pontos dátumát stb...
a motor patika!láttam,egészen gyárias!
THX