hát az adatlapon múlik minden igazad van, kb írhatnék oda vármit, nem jelent semmit.. :) és isten lássa lelkem h én vitatkoznu akarnék veled vagy bárkivel, csupán csak ne vezessük félre szegényt, mert majd csalódik és te-én v mi leszünk a köcsögök mert nem úgy lett ahogy leírtuk! egyébként miért eladó az a jó kis motor? nem 1 tömegmotor az tuti, meg állítólag nem is rossz.. :P
Te meg ha korrekt lennel nem lehuznad mas velemenyet hanem a kerdezonek valaszolnal s akkor mindenki jobban jar. Egyreszt profi valaszt kapna a kerdezo masreszt nem alakulna ki felesleges eszmecsere
raadasul egy kitoltetlen noname adatlap..valoban hiteles velemeny
Nekem csak annyi bajom volt a proexel, hogy annó, amikor a kocsira akartam egy HD dobot felrakatni akkor, mondták hogy jaaaj ebből 2db kéne, mert iszonyat hangos lesz, meg elmegy az ereje blablabla, szóval ott hagytam a kisokosokat.
Dinamitnál felrakták, hááát nem lett orbitálisan nagy hangja, hiszen még ott volt a 2db katalizátor, meg a közép dob. Nem kellett jobban pörgetni, hogy menjen is.
Aztán persze közép dob ki, helyére egy AVG, a hátsó dob le, kapott egy 120-as karbon véget, meg egy programozást.... Na ha akarom most máár Üvölt.
ha annyira értenél hozzá nem írtál volna ekkora butaságot :) hozzáteszem én sem értek hozzá annyira, de józan paraszti ésszel végiggondolva irreális ez a szám amit írtál :) ha az rc8 adra amit árulsz teszel 1 másik dobot akkor 163 lóerős lesz? akkor ennyi erővel az én 990 em már 140 a 120 helyett mert nyitott dobok vannak rajta meg akra térkép.. dehogy is... ezzel kb 3-maximum-MAXIMUM 4 lóerót nyertem és megváltozott aa motor nyomatékgörbéje.. ennyi.. nem lett 20 lóval erősebb..
A leömlő és a dob közé lenne szükségem egy megfelelő, egyedien hajlított darabra, ami a dobra is jó ívben fordul rá. Tűzgyűrűre, és tartó bilincsre is. Mivel a dob nem erre a gépre való, így a középszender megtámasztását is újra kell gondolni.
A dobról meg bontani kell a jelenlegi toldó darabot.
XJ600-on van a 900-as dobja.
h lenne már 10 lóerő? :D max 3 ha ráállítja a karbit is.. persze ezt komplett rendszerre értem.. nem csak dobra.. ezért hiszik azt az emberek h ha vesz 1 sportdobot akkor mennyibel többet ér a motorja mert erősebb.. :D hát ha ez a dob 10 ló lenne + karbi + fcr41 + kiömlő-beömlő tágítás, + nagyobb szelepek, lassan 90 lónál járunk :D aztán gyárilag 60 lovas aa gép :D
Én annak idején még a GSR-re Totóval (PROEX) csináltattam teljesen egyedi ülés alatti dobot. Tökéletes munkát csinált az elképzelésem alapján, és nagyon normális volt mindenki... Nekem csak jó tapasztalataim vannak velük...
Akrapovic, Raptor, Leo vince, Arrow, G.P.R, Martin Megafon, Sport könyök, összekötő csövek, 3-4 csavaros átalakítók.
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
S a proex xel is beszeltem ok egy 10est mondtak max a 15 cmes osszekotocsore..azt mondtak barhogyan szeretnem megoldjak, marmint ilyen olyan szeletekbol,visszacsiszolva, polirozva stb stb. Elsore jo a benyomas majd jovo heten kiderul
No problemo megertem. Igaza van hisz egy osszekotoert azt mondta kerne 25ezret amire a motoros kapasbol szivrohamot kapna de neki annyi ideje megy ra hogy muszaj ennyit kernie
A karkus 1-2 honapja ugyanerre 40 ezret mondott..
Szóval Robika azt mondta, hogy nem vállal motor kipufogót....
De kedves, akkor majd meglátogatom és rákérdezek, hogy akkor miért is Ő reklámozza a REMUS kipufogót.... Ha rendszert akarsz akkor stim azt a remus csinálja, de ha csak dobot akarod felrakatni, akkor az összekötöcsővet ők csinálják.... érdekes
http://www.sr-racing.de/
szia ha irsz nekik megmondjak mennyi amit akarsz
youtube n meg talalsz videot rola.
Szerintem komplett rendszer 10 loero korul..
Helló! Esetleg valaki találkozott már ezzel a fajta kipufogó rendszerrel?
Milyn árba vannak és teljesítmény sokkal jobb e tőle? KTM lc4 640 re akarom! SR racing a márkája!
Hali! A janó és a dinamit ,szinte ugyan az ,mert testvér válalkozäs
személy szerint én a dinamitnál voltam vagy 5x, gyorsak és jó munkát csinálnak
Mellesleg egymás mellett vannak! A proexet nem ajánlom, nagyeszüek...
Tudnátok nekem sportdobokat ajánlani? suzuki gs500f-el van.
Előre is koszonom.