Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Misit keresd bátran!
mobil: 06-20-463-8897
Sziasztok, Honda Cb600f Hornet `03-as évjárat -hoz szeretnék valami, hozzáillő és igényes sportdobot, ötlet? DPM Race, Arrow, Akra előnyben :)
Ok, köszönöm
Szia. Nem gyári.
Szia Gyula vagyok, a kérdésem az lenne, hogy az összekötő cső előtt a rendszer gyári?
Köszönettel Gyula
Dánke,
Az illetékes keresni fog
Vodafone-676-3770
Szia,
Egy elérhetőséget tudnál adni hozzá?
Szia!
Igen, tényleg ajánlatos betenni a kipufogóba a db killert, és lehetőleg "e" jeles kipufogó legyen, különben sokba kerülhet egy bünti. Azt nem tudom, hogy műbizonylatot kérnek vagy sem. Egyébként nem kell osztrákba menni, hogy ez miatt büntessenek. Magyarba is vannak olyan jófej rendőrök itt-ott, akik képesek elvenni a forgalmit, mert nincs pl "e" jelzés
közben már elkezdtem előtúrni a padlásról a gyári kipufogót és tanulmányozni mennyire kell lebontanom a cseréhez a motort...
Mindenhol lehet, de sehol sem szabad Én csak nyitottal mentem, de nem állítottak meg sehol. Igaz, ha megállítanak, drága lett volna...
Eladó a képen látható VIPER kipufogó (dob + rendszer).
Honda VFR 750F RC36-ról van. (91-93)
Ára: 30.000 Forint
Budapesten átvehető.
Sziasztok,
szeretnék egy párnapos túrát tenni Ausztriában. Valami olyasmi dereng, mintha régen azt hallottam volna, hogy Ausztriában nem lehet nyitott kipufogóval mászkálni közúton. Ez valóban így van vagy csak valamiféle városi legenda?
hello!honda vtr1000f-re keresek tuning kipufogórendszert!
csak ismert,komoly márka érdekelne!
köszi
Misi ram fenyitett.azota visszabb vettem az uzletbol.
Vagy most is van olyan aki úgy árulja?
Te meg ne röhögjééé, bár te legalább nem kamu dobokat árulsz
Láttam, h nem írtad oda, h gyári stb...
Pedig mennyi hülye próbálja eladni így a dobokat...nem is értem, h miért jó ez. Régebben volt itt egy srác aki dobokat gyártott, az is elsőnek ilyennel árulta. Írtam neki, h sztem találjon ki egy saját márkát, és árulja avval, jobban jár. És megértette, és úgy is tett
Azóta is árulja avval a saját névvel a dobjait.
Köszönöm az épìtő jellegű hozzászòlást. Gondolom, te is el tudod olvasni, hogy nem gyàri emblémaként hírdetem, és senki ne akarja gyàrinak eladni evvvel, a kipufogojat, de feldobja az akármilyen dobod, ha valami van rajta. Nem viccelődés, vagy gùny tàrgyát akartam képezni a bejegyzsemmel, akinek kell vigye. Ennyi.
A hülye kínaiak még másolni sem tudnak rendesen...
Yoshimura matricák aprópénzért.
A HRC-s, alumínium embléma dombornyomott mintával (védő fólia van rajta, azért nem olyan klassz a képen)
A másik Yoshimura matrica vékony alumínium fólia dombornyomott mintával.
Mindkettő tökéletesen vizsgázott már hőállóságból, egyelőre nincs mire felraknom ezért egységesen 1500Ft/db áron lehet vinni.
0630/6963423
Mivv Suono eladó, Cbr600F4i-re való, 2001-2007. Újonnan vettem tavaly, de a motor eladásra kerül nélküle. Szinte új, hibátlan állapot, kivehető hangtopító, ABE kártya, brutál jó hang. Ár: 100e Ft. +3620-561-8803
hali aprilia rs125 rotax122vagy 123blokkra keresnék sportkipufogót !
Helló!
Tudok adni több félét is. Ha érdekel keress fel bátran.
sportdob@gmail.com
Akrapovic ovál E betűs kipufogóvég eladó 4e ft+posta.Érd:zoli_motor@freemail.hu