Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Misi!
Mondjad haverjaidnak hogy ha szombaton jönnek, akkor Újlétára jöjjenek, mert melózni fogok, vasárnap pedig jöhetnek házhoz.
Ha eladtam a sok lomot, akkor segítek neked eladni a kipufogóidat ígérem!

Üdv Roland
Helló!
Keress fel és meg oldjuk.
sportdob@gmail.com
Ezt szeretném elcserélni valami másra. Kör vagy ovál dob jöhet szóba. 60-as csatlakozó cső. A dobot nem szedtem le de ilyen a csatlakozása mint amilyen a képen.
Eladó Sport dobok: Akrapovic, Yoshimura, Leo vince, Arrow, Danmoto, Raptor, Micron, Megafon, Sport könyök, összekötő csövek, 3-4 csavaros átalakítók.
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
gondolom quad-ra szeretnéd ?!
mekkora bemenő átmérőre lenne szükség?
sportdob@gmail.com
Ha esetleg valakit érdekel Remus karbon dob 25.000.
Olyat válassz ami neked a legszimpatikusabb, vagy amelyik a legjobban elfér.
sportdob@gmail.com
Sziasztok!
Van valakinek off road motorra kör vagy ovál dobja?
Sziasztok
1992 körüli ktm lc4 580 hoz keresek kipufogórendszert. gyári vagy sport mind1 csak normális áron.
Akrapovic titanium - 79.000 Ft

Misi! Kapj az alkalommal!
Sziasztok srácok... Olyan kérdésem lenne.
Adott gsxr 600 k3 csináltam rá egy kipufogóm.. igaz házi de nagoyn jól szól és azt merem állítani hogy a fogyasztásomba is segített alacsonyabra venni. Lényeg hogy ha beindítom a motort olyan 30-35 fok körül a motoroból elkezd kijönni olyasmi hang mint a golf 3 1.4 benzinnél ha hidrotőkés lenne.... de ez is csak sisakba hallható. Sisakot ha leveszem akár hogy fülelek bújok a motorhoz semmi! A kipuff dobba 50 es perforált kipufogó cső van végig.. ha 2 ujjal lefogom egy picit a kipuff végét abba hagyja azt a kattogó hangot. Mi lehet a gond? valószínű kevés a folytás? Szedjem le minnél hamarabb róla vagy nemtesz kárt benne? Csináljak bele egy szűkítést? kúpoljam le a végét a perforált csőnek? vagy mi ajánlotok?
http://www.kepesmotor.hu/yamah...

Misi! Innen is tudsz vásárolni
http://olx.hu/hirdetes/akrapov...

Misi!
Találtam neked egy kis pénzkeresési formát!
Használd egészséggel!

Üdv
elhiszem hogy nem tetszik :D
nekem sem tetszett hogy magamtól kellet kitalálni mindent meg szerszámot gyártani meg stb:D
ezeket a dolgokat senki nem adja ki
hiába kérnel pl amcsiktol atombomba tervet meg felszerelést azok sem adnak:d
Nem baj az nekem tetszik az elgondolás de az, hogy nem írod le hogyan készült az már nem A mito nagyot ütött. Na várjálcsak:D
hát az titok ne haragudj :D
csak annyit mondok hogy 4 hónap kínkeserves találgatás, zeró leirás sehol a neten... hót birja akár 170 fokot is 40 percig de annyit úgysem kap .....
van még javítgatni való rajt de lesz jobb is
Hali! A karbont, hogyan tudtad megcsinálni? Nagy ördöngösség? Bírni fogja a hőt?
15- 35.ig
Honda CBR 600F4/F sport Akrapovic komplett rendszer eladó!
Helló mindenkinek van egy Yamaha dt 125 re való gyári kipufogó rendszer eladó ha valakinek kellene az jelezzen!
az Akrapovic az eredeti?
Eladó Sport dobok: Akrapovic, Yoshimura, Leo vince, Arrow, Danmoto, Raptor, Micron, Megafon, Sport könyök, összekötő csövek, 3-4 csavaros átalakítók.
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
Eladó ART márkájú verseny kipufogórendszer 200 euróért
1200-es Banditon volt.1997-es évjárat