Akkor legközelebb amikor itthon leszek kiviszed, vagy feladatod itthonról a DPD-vel(mert az szállít a legjobb áron külföldre).
Aham, olyan mint a Vatera. Viszont kint az E betűs dobokat szeretik.
Most is itt vagyok kint németben, de a cucc otthon van, valamint van e-bay regem, de még sosem adtam fel hirdetést... Olyan elvileg, mint a Vatera, jutalék rendszerű...
köszi szépen a segitséget! hát igen az ára nem olcso az tény. ezeken az oldalakon régebben már voltam nem eszt a dobot keresem ami a képen láthato. rs3 asbol kellene eu szabványos nah sebaly kutakodok tovább hátha lessz valahol
Sziasztok!
A Yamaha Fz6-os motorom Laser X-Treme kipufogóját eladnám, valakit érdekel, esetleg tanácsokat kérhetek, hogy hol tudnám értékesíteni? Kepesmotor.hu-n és egyéb oldalakon már hirdetem, szerintetek reális az ár az újhoz mérten? Laser
Köszönöm a segítséget!
Motoros üdvözlettel: Dénes
Eladó Sport dobok: Yoshimura, Leo vince, Arrow, Mivv, Raptor, Remus, Megafon, Sport könyök, összekötő csövek, 3-4 csavaros átalakítók.
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
Én már cseréltem páron.
Sok mindentől függ az ára, pl h melyik fajta/hosszú palást van rajta, h Japán vagy USA Yoshi, h eredetit akarsz vagy valami sufnit...
Mint ahogy Misi szokta mondani: egyszer mindennek eljön a gazdája!
szóval szép kipufogó, ne add lentebb az árát,egyszer valaki szerelembe esik és elviszi tőled!
Honda Cbr 1100 xx motoromhoz kellene, a rajta levő nem gyári dobokhoz db killert gyártani, ha tud valaki vagy valakit, aki készít,jelezzen, kép az oldalamon! Köszönöm
Ha érdekel keress fel.
sportdob@gmail.com