Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló!
Ha érdekel keress fel.
sportdob@gmail.com
Misi nem mondja meg, csak akkor ha felhívod
A rövid LeoVince mennyibe kerül?
Ötezer
Ez is eladó lenne....29999 villámáron
eladó kipu korrekt áron ltz-re
Akkor legközelebb amikor itthon leszek kiviszed, vagy feladatod itthonról a DPD-vel(mert az szállít a legjobb áron külföldre).
Aham, olyan mint a Vatera. Viszont kint az E betűs dobokat szeretik.
Most is itt vagyok kint németben, de a cucc otthon van, valamint van e-bay regem, de még sosem adtam fel hirdetést... Olyan elvileg, mint a Vatera, jutalék rendszerű...
Sztem korrekt az ára, de én biztos, h Németországba adnám el(Ebay.de). Ott legalább van rá pénzük az embereknek.
Az RS3-as dobot az Amerikai Yoshimura gyártja, annak pedig nincs EU szabványos kipufogója. USA-ban nincs semmi követelmény a kipufogók terén...
köszi szépen a segitséget! hát igen az ára nem olcso az tény. ezeken az oldalakon régebben már voltam nem eszt a dobot keresem ami a képen láthato. rs3 asbol kellene eu szabványos nah sebaly kutakodok tovább hátha lessz valahol
hali! de ujra gondoltam csak aszt kéne kideriteni hogy honann lehet rendelni vagy mein magyar cég forgalmazza öket.
Sziasztok!
A Yamaha Fz6-os motorom Laser X-Treme kipufogóját eladnám, valakit érdekel, esetleg tanácsokat kérhetek, hogy hol tudnám értékesíteni? Kepesmotor.hu-n és egyéb oldalakon már hirdetem, szerintetek reális az ár az újhoz mérten?
Laser
Köszönöm a segítséget!
Motoros üdvözlettel: Dénes
Maradék kipufogók eladóak 5-35 e ft-ig
Eladó Sport dobok: Yoshimura, Leo vince, Arrow, Mivv, Raptor, Remus, Megafon, Sport könyök, összekötő csövek, 3-4 csavaros átalakítók.
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
Ettől féltem.
Szerintem jobban jársz ha eladod.
Egy palást a legolcsóbb is 95 Euro, a szalag+embléma+szegecsek 39 Euro, bilincs 17 Euro...
Japán Yoshi, rövid palásttal carbon vagy titánium lenne jó.
Meg kellene felfogato bilincs, ill. Szalag a szegecsek alá.
Szia,
Persze, h lehet kapni.
De nem egyszerű. Gondolom nem újra gondoltál...
Én már cseréltem páron.
Sok mindentől függ az ára, pl h melyik fajta/hosszú palást van rajta, h Japán vagy USA Yoshi, h eredetit akarsz vagy valami sufnit...
Mint ahogy Misi szokta mondani: egyszer mindennek eljön a gazdája!
szóval szép kipufogó, ne add lentebb az árát,egyszer valaki szerelembe esik és elviszi tőled!
Honda Cbr 1100 xx motoromhoz kellene, a rajta levő nem gyári dobokhoz db killert gyártani, ha tud valaki vagy valakit, aki készít,jelezzen, kép az oldalamon! Köszönöm
Sziasztok! tudna nekem abba segiteni valaki hogy lehet e kapni eu szabványos yosimura dobokat? ha igen akkor hol sv 1000 hez kellene köszi .
Mennyiért adjam,hogy valakinek kelljen?
http://www.kepesmotor.hu/offro...
ha valaki off-road dobot keresne, elég korrekt ár