Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó kipufogók.Honda cbr600rr kiherélve 15e ft,Kawasaki zx10r 15e ft,kawasaki gpz750 Marving 10e ft,Suzuki gsxf1250 gyári sérült 5e ft.Érd:zoli_motor@freemail.hu
Üdv. Eladóvá vált, szép, megkimélt, újszerű titán rendszerem Suzuki RMZ 450 K8-L2 évjárathoz.
Ok
Hali!
A sportdobokban a gyapoton kívül van még valami?
Perforalt a cső csag a vege nem
Ez meg csak prototipus.. technologia hogy lehet megcsinalni.
Kérlek ne sértődj meg, nem akarlak megbántani... Még a palást is hullámos, a pántolás és a tömítés csúnya, a vége is. A cső még csak nem is perforált, ha jól látom. Igazából nekem nem tetszik,
Biztos, hogy sok gyakorlás kell ehhez a munkához, mint mindegyikhez, ha vki minőséget állít elő és sztem ez még nagyon az eleje. Ettől biztos lesz sokkal jobb is...
Többet akarok
Pl vegét csinositani szted mit kellene még?
Jobb, mintha én csináltam volna...

Ha őszintén hozzászólhatok, ezzel vagy sokkal többet kellene foglalkozni, vagy sokkal kevesebbet...
Saját gyártmányú karbondob
125 2t re valamint 125 4tre
Palásthossz 28cm
Vélemény?!
Sziasztok!
Nyitott kipufogó használata esetén kell a karburátort állítani, vagy valami egyébb beállítást el kell végezni?
Látom már az emailt, ment a válasz.
Helló.
Inkább írd meg mire kellene és megnézem van-e hozzá.
Inkább emailt írj, ne ide.
Sportdob@gmail.com
Üdv!
A sorban 9. összekötőnek mik a méretei?...külső és belső cső átmérő érdekelne leginkább!.. valamint ha megvan, akkor mi lenne az ára? ..köszi
ez az mondtat, hogy:

Árért érdeklődj!

Falnak megyek tőle.
5000.-ért a tied.
Ajándék vassal a végén.
csak a vége érdekelne
ha valakit érdekel, raptor 5.000 ért eladó
http://olx.hu/hirdetes/raptor-...
osszekoto engem is erdekelne Misi
Helló!
Van, összekötő csövem is és dobom is. Ha érdekel keres el és küldök képeket.
sportdob@gmail.com
Hali!
Hornet 600 2000es évjáratra keresek Sportdobot összekötő csővel, DB-killer, E jelűt, jó állapotú.

Üdv. :)
Küldtem emailt. Remélem megkaptad. Köszi
misi segits neki ha tudsz
Nagyon szívesen küldök képet, de valamiért nem tudok. Írj email a sportdob@gmail.com-ra és válaszolok rá.
Milyenek? Tudnal kepet kuldeni a csatari@panzio.ro emailre?