Eladó kipufogók.Honda cbr600rr kiherélve 15e ft,Kawasaki zx10r 15e ft,kawasaki gpz750 Marving 10e ft,Suzuki gsxf1250 gyári sérült 5e ft.Érd:zoli_motor@freemail.hu
Kérlek ne sértődj meg, nem akarlak megbántani... Még a palást is hullámos, a pántolás és a tömítés csúnya, a vége is. A cső még csak nem is perforált, ha jól látom. Igazából nekem nem tetszik,
Biztos, hogy sok gyakorlás kell ehhez a munkához, mint mindegyikhez, ha vki minőséget állít elő és sztem ez még nagyon az eleje. Ettől biztos lesz sokkal jobb is...
A sportdobokban a gyapoton kívül van még valami?
Ez meg csak prototipus.. technologia hogy lehet megcsinalni.
Biztos, hogy sok gyakorlás kell ehhez a munkához, mint mindegyikhez, ha vki minőséget állít elő és sztem ez még nagyon az eleje. Ettől biztos lesz sokkal jobb is...
Pl vegét csinositani szted mit kellene még?
Ha őszintén hozzászólhatok, ezzel vagy sokkal többet kellene foglalkozni, vagy sokkal kevesebbet...
125 2t re valamint 125 4tre
Palásthossz 28cm
Vélemény?!
Nyitott kipufogó használata esetén kell a karburátort állítani, vagy valami egyébb beállítást el kell végezni?
Inkább írd meg mire kellene és megnézem van-e hozzá.
Inkább emailt írj, ne ide.
Sportdob@gmail.com
A sorban 9. összekötőnek mik a méretei?...külső és belső cső átmérő érdekelne leginkább!.. valamint ha megvan, akkor mi lenne az ára? ..köszi
Árért érdeklődj!
Falnak megyek tőle.
Ajándék vassal a végén.
http://olx.hu/hirdetes/raptor-...
Van, összekötő csövem is és dobom is. Ha érdekel keres el és küldök képeket.
sportdob@gmail.com
Hornet 600 2000es évjáratra keresek Sportdobot összekötő csővel, DB-killer, E jelűt, jó állapotú.
Üdv. :)