Köszi!Király!Igazából reméltem....Csak a szerelö aki csinálta,azt mondta,hogy Ö elötte vizsgáztatta volna...Én meg ugye azt,hogy minek hisz E betüs....Én nem akarom 2 évente ide-oda szerelgetni!Aztán most,hogy közelít a vizsga,jön a para
Szép a Gixxered Bigoneoszi....meg az Ex-ed is gyönyörü volt!
Ismerös vett egy BigOne-t most,és nagyon nagyon dícséri!
Nem fosás....csak ismerak olyan helyeket,ahol adsz egy 10ezrest és átmegy a kocsid fék nélkül....és sajnos vannak olyan helyek,ahol egy szemöldök miatt meg egy halvány fólia miatt nem sikerül.Mivel még eddig csak gyári állapotú motort müszakiztattam,ezért gondoltam inkább megkérdezem a tapasztalatokat,hogy egyszerre a lefizetös dolgot válasszam-e....vagy mehetek simán! Most lesz 2 hét szabim,és motorozni szeretnék
Mivel motorkerékpárnál nem mérnek káros anyag kibocsájtást sem, és zajszintet sem, és E betűs is, ezért mi lenne a baj?
Ne fossatok már a műszakitól...
Nemrég szereltettem fel egy kipufogo rendszert a motoromra....Viszont a helyzet az,hogy lassan müszakis lesz a kicsike! A rendszer E betüs,és van hozzá egy papirom(jóváhagyás) De mivel rendszer,így nincs benne kat....meg semmi...Szerintetek lehet gond a müszakinál?
Köszönettel!Széles utat!
Eladóvá vált kiváló állapotú és gyönyörű hangú Raptor kipufogóm.
Megtekinthető és meghallgatható Kecskemét mellett Jakabszálláson ,de aki ismeri a márkát az tudja miről van szó.
Nekem Suzuki Sv 650n motoron van rajta és igény esetén az össze kötő csövet is adom a dob mellé.
További információ a 06 30 815 2298 telefonszámon amin egész nap elérhető vagyok vagy a quadbarom@hotmail.con e-mail címen.
Igény esetén tudok még képet küldeni.
Üdv.: Dani
mondanám hogy gyere el nézd meg , te is olyan közel laksz a határhoz mint én... de pont túl az Óperencián
06 30 635 9305
Szép a Gixxered Bigoneoszi....meg az Ex-ed is gyönyörü volt!
Ismerös vett egy BigOne-t most,és nagyon nagyon dícséri!
Ne fossatok már a műszakitól...
Nemrég szereltettem fel egy kipufogo rendszert a motoromra....Viszont a helyzet az,hogy lassan müszakis lesz a kicsike! A rendszer E betüs,és van hozzá egy papirom(jóváhagyás) De mivel rendszer,így nincs benne kat....meg semmi...Szerintetek lehet gond a müszakinál?
Köszönettel!Széles utat!
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
Az nincs , de az összekötő cső meg van hozzá.
Üdv
Van egy eladó Leo Vince dobom (FZS600-on volt) s szeretném eladás előtt megtisztítani, mivel tehetem meg?
Üdv Toma
Az alja-vége nincs megsérülve?
ha valaki dupla kiput keresne
Megtekinthető és meghallgatható Kecskemét mellett Jakabszálláson ,de aki ismeri a márkát az tudja miről van szó.
Nekem Suzuki Sv 650n motoron van rajta és igény esetén az össze kötő csövet is adom a dob mellé.
További információ a 06 30 815 2298 telefonszámon amin egész nap elérhető vagyok vagy a quadbarom@hotmail.con e-mail címen.
Igény esetén tudok még képet küldeni.
Üdv.: Dani
Csörgesd fel,biztos megegyeztek