Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sokak banatara igen
A rövid yoshi dob 3 csavaros felfogatású?
kárbony!
mondanám hogy gyere el nézd meg , te is olyan közel laksz a határhoz mint én... de pont túl az Óperencián
meló ezek milyen dobok?
5-35 e ft-ig
06 30 635 9305
Misu! Kint vagy meg kulfoldon vagy hazajottel?
Köszi!Király!Igazából reméltem....Csak a szerelö aki csinálta,azt mondta,hogy Ö elötte vizsgáztatta volna...Én meg ugye azt,hogy minek hisz E betüs....Én nem akarom 2 évente ide-oda szerelgetni!Aztán most,hogy közelít a vizsga,jön a para
Szép a Gixxered Bigoneoszi....meg az Ex-ed is gyönyörü volt!
Ismerös vett egy BigOne-t most,és nagyon nagyon dícséri!
Simán mehetsz TakiRR.
Nem fosás....csak ismerak olyan helyeket,ahol adsz egy 10ezrest és átmegy a kocsid fék nélkül....és sajnos vannak olyan helyek,ahol egy szemöldök miatt meg egy halvány fólia miatt nem sikerül.Mivel még eddig csak gyári állapotú motort müszakiztattam,ezért gondoltam inkább megkérdezem a tapasztalatokat,hogy egyszerre a lefizetös dolgot válasszam-e....vagy mehetek simán! Most lesz 2 hét szabim,és motorozni szeretnék
Mivel motorkerékpárnál nem mérnek káros anyag kibocsájtást sem, és zajszintet sem, és E betűs is, ezért mi lenne a baj?
Ne fossatok már a műszakitól...
Sziasztok Mindenki!

Nemrég szereltettem fel egy kipufogo rendszert a motoromra....Viszont a helyzet az,hogy lassan müszakis lesz a kicsike! A rendszer E betüs,és van hozzá egy papirom(jóváhagyás) De mivel rendszer,így nincs benne kat....meg semmi...Szerintetek lehet gond a müszakinál?
Köszönettel!Széles utat!
írtam Emilt
Mi ujsag Misi.hogy vagy?
Eladó Sport dobok: Akrapovic, Yoshimura, Leo vince, Arrow, Danmoto, Mivv, Raptor, Remus, Micron, Megafon, Sport könyök, összekötő csövek, 3-4 csavaros átalakítók.
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
Szia.
Az nincs , de az összekötő cső meg van hozzá.
Üdv
Db killer van hozza? Baratomat erdekelne egy olyan kipufogo.
Sziasztok!
Van egy eladó Leo Vince dobom (FZS600-on volt) s szeretném eladás előtt megtisztítani, mivel tehetem meg?
Üdv Toma
Eladó raptor dob, honda cbr en volt. Ár megegyezés alapján.
Na ez egy igen fain dob, erre már valóban költenék...
Az alja-vége nincs megsérülve?
http://www.kepesmotor.hu/kipuf...
ha valaki dupla kiput keresne
Eladóvá vált kiváló állapotú és gyönyörű hangú Raptor kipufogóm.
Megtekinthető és meghallgatható Kecskemét mellett Jakabszálláson ,de aki ismeri a márkát az tudja miről van szó.
Nekem Suzuki Sv 650n motoron van rajta és igény esetén az össze kötő csövet is adom a dob mellé.
További információ a 06 30 815 2298 telefonszámon amin egész nap elérhető vagyok vagy a quadbarom@hotmail.con e-mail címen.
Igény esetén tudok még képet küldeni.
Üdv.: Dani
Helló! Majd most fogok megnézni egy másikat, de ha nem jön össze keresni foglak.
Mondtam
Csörgesd fel,biztos megegyeztek