Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.kepesmotor.hu/onroa...
30.000 ft
tel 06-30-440-7778
Kawasaki zx10r 09évj gyári dob 15e ft,Kawasaki gpz750 marving dob faragva és újratömve 10e ft,Suzuki gsxf1250 gyári dob sérülten 5e ft,Honda cbr600rr gyári dob kiherélve 15 e ft.Érd:zoli_motor@freemail.hu
Sziasztok k7 k8 ra keresek sport dobokat katalizátor ki iktatásával..ugyan itt teljesen sérülésmentes yoshimura 4:1be eladó..nekem a duplacsöves jobban be jön
már csak a felső kettő van meg
Eladó
Akrapovic Megafon. Infókért keres fel.
sportdob@gmail.com
Üdv,esetleg valakinek egy eladó Hurric dobja nincs eladó?
Általában házilag készítik, bilincs + slag cső kombinálásával.
Üdv, Valaki megtudná nekem mondani, hogy mi a neve annak a gumi gyűrűnek amit a kipufogóvégre szoktak rakni. Sehol nem találok neten, hivatalos nevét sem tudom.
06 30 635 9305
Üdv
Yamaha yz 250 2004-es motorra keresek rezonátort(fmf,pro circuit.....) , ha valakinek van eladó Kérem írjon: apriliarx80@gmail.com erre az e-mail címre.
30 e ft
Oké megbeszélem a haverral csak az a baj 12-zik és ritkán van othol! A raptornak mennyi lenne az ára?
Misinek inkább sportmotorra való kipufogói vannak.
Ha van időtök gyertek át
itt van még pár kép
Eladó Sport dobok: Akrapovic, Yoshimura, Leo vince, Arrow, Danmoto, Mivv, Raptor, Micron, Megafon, Sport könyök, összekötő csövek, 3-4 csavaros átalakítók.
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
Helló!
Van több dobom is ami felszerelhető. ha érdekel keress fel.
sportdob@gmail.com
Sziasztok Honda crf 450 x-re keresek sportrendszert, vagy esetleg jó szimplán dob! Ez ártól függ hogy ki mennyiért ajánl! Olyan is érdekel amelyiket esetleg kisebb átalakítással rá lehet rakni! Márka lényegtelen!
eladó
06 30 635 9305
sajnálom, elkelt ...
dob elkelt...
Sziasztok!
2006 Z-REX re keresek kerek yoshi RS-3 vagy R-55, esetleg egy finom Muzzy-t
Eladó Sport dobok: Akrapovic, Yoshimura, Leo vince, Arrow, Danmoto, Mivv, Raptor, Remus, Micron, Megafon, Sport könyök, összekötő csövek, 3-4 csavaros átalakítók.
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
mi az ára?
Segíts neki Misi, hogy még az őszön tudjon menni motorozni!
CBR F4i dobom eladó ,katalizátoros.
Vagy F2-F3 sportdobra cserélgető.
Tényleg nem kell senkinek ,ennyiért sem?29999