Amelyik hasonít egy kipufogó alakjára és nem hiányos állapotú, rossz hangja nem lehet, csak eltérő a paraméterek végett.
Ha tudod, akkor élőben hallgasd meg mindkét pufót, mert a te ízlésed nem biztos hogy azonosul az enyémmel vagy máséval!
Helló!
X-cone-nek nagyon szép hangja van. DB killer nélkül igazi Gp-s hangja lesz a motornak, ha pedig be van szerelve a DB kiler hosszabb túrákra is jó mert szolid, de sportos hangja lesz a motornak.
sportdob@gmail.com
Sziasztok!
Egy 2008-as honda hornetre szeretnék dobot, és filózok a MIVV x-cone és a double gun között. A youtube-on található videókon az x-cone-nak sokkal komolyabb hangja van. Ha valakinek van infoja a 2 dob közötti különbségről, hálás lennék, ha megosztaná velem.
Köszönöm!
Helló!
Eredetivel nem érdemes foglalkozni, ha nagyon rossz állapotban van. A másik dob megoldásban viszont tudok segíteni. Gondolod keres fel, ha lehet telefonon és gyorsan meg beszéljük.
sportdob@gmail.com
Szia!
Van nekem egy Africa Twin-em, dob kellene rá. Az eredetije eléggé le van rottyanva, nem tudom, hogy javítható-e illetve érdemes-e egyáltalán foglalkozni vele. Kérdésem a következő: Te tudsz-e feltámasztani halottakat (az eredeti dobra gondolok) vagy van-e erre a gépre illő dobod összekötővel (E-betűs legál dob)?
Helo en vettem meg az arrow dobot 2007 es cbr 600 rr emhez es nemtudom berakni mert a leomlo .
Az baj ha levagok belole egy darabot vagy meg tudom en azt hajlitani ugy h jo legyen ? Meg a kozepenel levo felfogatas sem jo helyen van mert a csavarbemenet nem passzol bele akkor hogyan fogassam fel ?
Helo segitseg kellene nekem vettem egy arrow dobot leomlovel egyutt cbr 600 rr hez 2007 eshez es nemtudom berakni egy 2006 oson volt elotte
Az lenne a kerdesem ha a leomlobol levagok egy darabot es meghajlitom az baj vagy inkab keressek masik leomlot?
Elore is koszi
Eladó Sport dobok:Leo vince, Mivv, Two Brothers, Micron, Sport könyök, összekötő csövek, 3-4 csavaros átalakítók.
Rendelhető Új Two Brothers és Pro Circuit dobok, rendszerek!
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
Sziasztok:Ha van olyan robogós akinek van egy felesleges malaguti crosser cr1 50-es kipufogója kérem jelezze.Tudok adni cserébe idomokat vagy kp.-be is mehetne a buli.köszönöm
köszi!
Megtalalod a hirdetesem a kipufogok kozott
Ez a dob sportmotoron volt, vagy enduron?
Mi lenne az ára?
Tamás
Leo vince kipufogóhoz szeretnék matricát venni. Tipp valakinek hogy merre keresgéljek?
Ha tudod, akkor élőben hallgasd meg mindkét pufót, mert a te ízlésed nem biztos hogy azonosul az enyémmel vagy máséval!
X-cone-nek nagyon szép hangja van. DB killer nélkül igazi Gp-s hangja lesz a motornak, ha pedig be van szerelve a DB kiler hosszabb túrákra is jó mert szolid, de sportos hangja lesz a motornak.
sportdob@gmail.com
Egy 2008-as honda hornetre szeretnék dobot, és filózok a MIVV x-cone és a double gun között. A youtube-on található videókon az x-cone-nak sokkal komolyabb hangja van. Ha valakinek van infoja a 2 dob közötti különbségről, hálás lennék, ha megosztaná velem.
Köszönöm!
Eredetivel nem érdemes foglalkozni, ha nagyon rossz állapotban van. A másik dob megoldásban viszont tudok segíteni. Gondolod keres fel, ha lehet telefonon és gyorsan meg beszéljük.
sportdob@gmail.com
Van nekem egy Africa Twin-em, dob kellene rá. Az eredetije eléggé le van rottyanva, nem tudom, hogy javítható-e illetve érdemes-e egyáltalán foglalkozni vele. Kérdésem a következő: Te tudsz-e feltámasztani halottakat (az eredeti dobra gondolok) vagy van-e erre a gépre illő dobod összekötővel (E-betűs legál dob)?
Ha csak ilyen kisebb módosításokat kell végezni rajta az nem baj. Hívj fel úgy egyszerűbb és válaszolok a kérdéseidre.
sportdob@gmail.com
Az baj ha levagok belole egy darabot vagy meg tudom en azt hajlitani ugy h jo legyen ? Meg a kozepenel levo felfogatas sem jo helyen van mert a csavarbemenet nem passzol bele akkor hogyan fogassam fel ?
Az lenne a kerdesem ha a leomlobol levagok egy darabot es meghajlitom az baj vagy inkab keressek masik leomlot?
Elore is koszi
Használd egészséggel.
Rendelhető Új Two Brothers és Pro Circuit dobok, rendszerek!
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com