Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ok. holnap hívlak mert most nem aktuális.
köszi!
Igen
Sportmotoron volt
Megtalalod a hirdetesem a kipufogok kozott
Hello
Ez a dob sportmotoron volt, vagy enduron?
Mi lenne az ára?
Tamás
Ez a te számod?
06 30 635 9305
Sziasztok!
Leo vince kipufogóhoz szeretnék matricát venni. Tipp valakinek hogy merre keresgéljek?
Amelyik hasonít egy kipufogó alakjára és nem hiányos állapotú, rossz hangja nem lehet, csak eltérő a paraméterek végett.
Ha tudod, akkor élőben hallgasd meg mindkét pufót, mert a te ízlésed nem biztos hogy azonosul az enyémmel vagy máséval!
Honda cbr600rr gyári kipufogó,kiherélve.15e ft.Posta oké.Érd:zoli_motor@freemail.hu
Helló!
X-cone-nek nagyon szép hangja van. DB killer nélkül igazi Gp-s hangja lesz a motornak, ha pedig be van szerelve a DB kiler hosszabb túrákra is jó mert szolid, de sportos hangja lesz a motornak.
sportdob@gmail.com
Sziasztok!
Egy 2008-as honda hornetre szeretnék dobot, és filózok a MIVV x-cone és a double gun között. A youtube-on található videókon az x-cone-nak sokkal komolyabb hangja van. Ha valakinek van infoja a 2 dob közötti különbségről, hálás lennék, ha megosztaná velem.
Köszönöm!
Helló!
Eredetivel nem érdemes foglalkozni, ha nagyon rossz állapotban van. A másik dob megoldásban viszont tudok segíteni. Gondolod keres fel, ha lehet telefonon és gyorsan meg beszéljük.
sportdob@gmail.com
Szia!
Van nekem egy Africa Twin-em, dob kellene rá. Az eredetije eléggé le van rottyanva, nem tudom, hogy javítható-e illetve érdemes-e egyáltalán foglalkozni vele. Kérdésem a következő: Te tudsz-e feltámasztani halottakat (az eredeti dobra gondolok) vagy van-e erre a gépre illő dobod összekötővel (E-betűs legál dob)?
Helló!
Ha csak ilyen kisebb módosításokat kell végezni rajta az nem baj. Hívj fel úgy egyszerűbb és válaszolok a kérdéseidre.
sportdob@gmail.com
Helo en vettem meg az arrow dobot 2007 es cbr 600 rr emhez es nemtudom berakni mert a leomlo .
Az baj ha levagok belole egy darabot vagy meg tudom en azt hajlitani ugy h jo legyen ? Meg a kozepenel levo felfogatas sem jo helyen van mert a csavarbemenet nem passzol bele akkor hogyan fogassam fel ?
Helo segitseg kellene nekem vettem egy arrow dobot leomlovel egyutt cbr 600 rr hez 2007 eshez es nemtudom berakni egy 2006 oson volt elotte
Az lenne a kerdesem ha a leomlobol levagok egy darabot es meghajlitom az baj vagy inkab keressek masik leomlot?
Elore is koszi
OK
Használd egészséggel.
Megkaptam. Koszonom!
Még vihető rám maradt kipufogóm!
Eladó Sport dobok:Leo vince, Mivv, Two Brothers, Micron, Sport könyök, összekötő csövek, 3-4 csavaros átalakítók.
Rendelhető Új Two Brothers és Pro Circuit dobok, rendszerek!
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
Sport dob elkelt.
Sziasztok:Ha van olyan robogós akinek van egy felesleges malaguti crosser cr1 50-es kipufogója kérem jelezze.Tudok adni cserébe idomokat vagy kp.-be is mehetne a buli.köszönöm