Hello. Surgosen erdekelne sport dob fz-1 -re. 2006-os evjarat. kb 30-40 e ft kozott.(mivv, leo vince, akra, bodis, ixil, stb) Elonyben a rovid dobok vagy a blokk alattiak. Varom az ajanlatokat. koszi elore is .
Honda cbr600rr gyári kipufogó kiherélve 15e ft,Suzuki gsxf1250 gyári kipufogó sérült 5e ft,Kawasaki gpz750 gyári Marving dob faragva újratömve 10e ft,Kawasaki zx10r gyári dob benne ez exap szelep 15e ft.Érd:zoli_motor@freemail.hu
Eladó Sport dobok: Akrapovic, Yoshimura, Leo vince, Arrow, Danmoto, Raptor, Micron, Megafon, Sport könyök, összekötő csövek, 3-4 csavaros átalakítók.
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
A következő dobok eladóak: Az egyik egy 3 csavaros(Kawa ZXR-en volt) fojtás nélkül 5 ezer.
Suzuki RF 400-as dob, fojtás nélkül 5 ezer.
GSF 600-as bandit összekötőcső 5 ezer.
EREDETI Arrow sportdob 25 ezer.
Eladó egy Arrow Full rendszer. 1999-től 2002-es Yamaha YZF R6-ra. Szép állapotban van, és ritka E szabványos rendszer. Nincs sérülve! Érezhető teljesítmény növekedés vehető észre vele a motoron, és gyönyörű hangja van. Tisztítás előtt készült a leömlőről kép, szép csillogós állapotban van az egész rendszer, ahogy a látsik a többi képen is. Esetleg gyári rendszert vagy más sport dobot be tudok számolni.
sportdob@gmail.com
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. Van egy CBR 900 RR -em, és rajta egy Yoshimura trioval dob, mely 3 csavaros felfogatású. A dobnak szép hangja van, de szerintem ( nekem ) halk. Ezen csodálkoztam is amikor megvettem és felraktam. Szeretném átalakítani, hogy egy kicsit hangosabb, ércesebb hangja legyen. Ezen átalakításhoz elég lenne a gyapotozáson variálni, vagy vágni is kellene a dob hosszából ( amit nem igazán szeretnék)? Vagy esetleg valakinek valami ötlete?
Itt egy nagyon jo péda ! http://www.sokmotor.hu/hirdete... .
Vagy pl van egy ugyan ilyen yoshi mint a képen 90 ért adná a gyerek csak a dobot 1 éve meg egy másik srác ugyan aolyan dobot csak komplett rendszert leömlö minden 120ért ! Akkor mire fel a 90-en ? De nem is viszi senki el már hirdeti szerintem lassan több mint fél éve !
Szomoru hogy ezekre a dobokra olyan árakat akarnak elkérni hogy az durva ! pedig mindet egytöl egyig még meg kell gyapotolni is és arrol nem is beszélve hogy 4-5 évell ezelött sokkal olcsobban odadták őket nem értem mire ez a nagy árelszálás !A normál oldal dobokat meg fél áron lehet kapni nagyon szépeket !
Összekötőm sajnos nincs hozzá, de van 1-2 dobom ami ebbe az árba bele férne.
sportdob@gmail.com