Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló!
Összekötőm sajnos nincs hozzá, de van 1-2 dobom ami ebbe az árba bele férne.
sportdob@gmail.com
Hello. Surgosen erdekelne sport dob fz-1 -re. 2006-os evjarat. kb 30-40 e ft kozott.(mivv, leo vince, akra, bodis, ixil, stb) Elonyben a rovid dobok vagy a blokk alattiak. Varom az ajanlatokat. koszi elore is .
Ki tudna esetleg Akrapovic-ot tatarozni?!
Sajnos sehol nem találok repair kit-ben titán bemeneti csövet...
Honda cbr600rr gyári kipufogó kiherélve 15e ft,Suzuki gsxf1250 gyári kipufogó sérült 5e ft,Kawasaki gpz750 gyári Marving dob faragva újratömve 10e ft,Kawasaki zx10r gyári dob benne ez exap szelep 15e ft.Érd:zoli_motor@freemail.hu
30-40 e ft
06 30 635 93 05
Eladó Sport dobok: Akrapovic, Yoshimura, Leo vince, Arrow, Danmoto, Raptor, Micron, Megafon, Sport könyök, összekötő csövek, 3-4 csavaros átalakítók.
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
Eladó, használt Bódis titán Tre-Tech dobok (2 db, bal és jobb oldali) Suzuki GSX1300R Hayabusa (2008-) motorra.
Ára: 200.000HUF
A Kawa dob
A következő dobok eladóak: Az egyik egy 3 csavaros(Kawa ZXR-en volt) fojtás nélkül 5 ezer.
Suzuki RF 400-as dob, fojtás nélkül 5 ezer.
GSF 600-as bandit összekötőcső 5 ezer.
EREDETI Arrow sportdob 25 ezer.
Suzuki 1200-as verseny rendszer. nagyon könnyü az egész
Csak egyben 250 euro
Mennyibe lenne Misu.mert cimboramat erdekelne!
Eladó egy Arrow Full rendszer. 1999-től 2002-es Yamaha YZF R6-ra. Szép állapotban van, és ritka E szabványos rendszer. Nincs sérülve! Érezhető teljesítmény növekedés vehető észre vele a motoron, és gyönyörű hangja van. Tisztítás előtt készült a leömlőről kép, szép csillogós állapotban van az egész rendszer, ahogy a látsik a többi képen is. Esetleg gyári rendszert vagy más sport dobot be tudok számolni.
sportdob@gmail.com
Hogy vagy mostanság Misu? Nem hívtunk fel hétvégén haverral, mert nem volt térerő!
Majd összecsörgünk!
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. Van egy CBR 900 RR -em, és rajta egy Yoshimura trioval dob, mely 3 csavaros felfogatású. A dobnak szép hangja van, de szerintem ( nekem ) halk. Ezen csodálkoztam is amikor megvettem és felraktam. Szeretném átalakítani, hogy egy kicsit hangosabb, ércesebb hangja legyen. Ezen átalakításhoz elég lenne a gyapotozáson variálni, vagy vágni is kellene a dob hosszából ( amit nem igazán szeretnék)? Vagy esetleg valakinek valami ötlete?
Udv. uj fmf faty rezot szereltem a gepre, a kerdesem az lenne hogy kelle utanalitana a karbit? mit es hogyan? KTM exc 300
Itt egy nagyon jo péda ! http://www.sokmotor.hu/hirdete... .
Vagy pl van egy ugyan ilyen yoshi mint a képen 90 ért adná a gyerek csak a dobot 1 éve meg egy másik srác ugyan aolyan dobot csak komplett rendszert leömlö minden 120ért ! Akkor mire fel a 90-en ? De nem is viszi senki el már hirdeti szerintem lassan több mint fél éve !
Szomoru hogy ezekre a dobokra olyan árakat akarnak elkérni hogy az durva ! pedig mindet egytöl egyig még meg kell gyapotolni is és arrol nem is beszélve hogy 4-5 évell ezelött sokkal olcsobban odadták őket nem értem mire ez a nagy árelszálás !A normál oldal dobokat meg fél áron lehet kapni nagyon szépeket !
A leo Nem hagyományos ovál kicsi törés van benne. Ilyet nem tudok adni, de ezek arany árban is vannak.
Hasonlora gondoltam nem pont a hagyományos ovál v kerek dobokra !
Helló!
Dobom van de sajnos összekötő nincs hozzá. Ha érdekel keress fel.
sportdob@gmail.com
Értelmes áron keresek Sport dobor 600rr-re !
elkelt
Szia!
A karbon yoshi doboknak mennyi az ára?