Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy 5500-ért rendelni gyárit. Problem solved.
Helló!
DRZ400S-en Kipufogót akartam cserélni, és meglepődve tapasztalom, hogy a csőben egy grafitszerű tömítés van, amit egyben kivenni szerintem esélytelen. Az alábbi alkatrész. Van valakinek ilyen gyűrűje, vagy mi a megoldás? A cementet nem tartom jónak, talán kringelit lapból lehetne csinálni...
Más hogy oldotta meg a problémát?
onnan már megjöttem....
Misinek van 4 csavaros dobja ha gondolod!
sportdob@gmail.com
Helló!
Van 4 csavaros dobom esetleg ha gondolod.
Na amire én akartam az 4 csavaros,meg több ccm
szia!
amire felrakod ( leginkább 600 ccm-re )
3 csavaros
Szia! Mire való? Felfogatás?
Yoshimura triovál dobon sérült a palást, foglalkoznak idehaza valholpalást cserével?
Mibeke kerül egy ilyen megközelitőleg?
Szia Misi.
Hajdusamsonbol megerkezett a Leo Vince?
Mondtam a sracnak hogy olcson adja oda.tudjal rajta te is keresni egy kis penzt.
Sok sikert
üdv!
2000-es évjáratú Honda cb500-ra érdkelne használt, vagy akár új sportkipufogó is.
Köszi
A kereskedelemben a kereslet-kínálat együtthatója határozza meg az árat. Ha nekem van egy 20ft-os csavarom de az országban senki másnak nincs és neked nagyon kell úgy is megveszed 8.000-ért ha csak ez kell, hogy működjön a gép. :)
Szia!

38 e ft

Üdv Roland
Ha komolyan érdekel fel keresel, ha nem akkor nincs miről beszélnünk.
Üdv.
Szia!
Mennyibe kerül?
Misi ilyen.mi ilyennek fogadtuk el.ne bantsd emiatt.mindenkinek van valami hatranya
De fene nagy titok az ára. Ha annyit nem mer egy eladó felvállalni hogy az általa eladni kívánt terméknek mennyi az ára...
Túrkevén van, és ha el jössz fel tudod próbálni. Infókért keres az elérhetőségeimnél.
sportdob@gmail.com
A Raptor dob mit kóstál? Helyileg hol lehet megnézni, meghallgatni?
amúgy mi újság mostanság feléd?
mióta haza jöttem, nem nagyon dumáltunk!
valamikor a napokban rád csörgök majd
Üdv
Kipufogóra hőálló lakkot hol tudok beszerezni (szintelent) ?nemhorror áron!
Elöre is köszi
Azért írtam ki az e-mail címedet, mert te kapcsolatban vagy olyan emberekkel, akik gyártanak, te is csináltatsz bilincset palástot matricát és lassan már mdaniel kipufogó is lesz!
Minek írjam az enyém, ha nem tudok benne segítséget nyújtani.
Sajnos nincs, de van egy 3 csavaros Carbon Leo Vince dobom nagyon szép állapotban. Ha érdekel az is keres fel.
sportdob@gmail.com
a Mivv dobok között van 3 csavaros?

Üdv.: Ádám
Hogy ez mekkora idióta. :D Már bocs de ez FAIL.