Helló!
DRZ400S-en Kipufogót akartam cserélni, és meglepődve tapasztalom, hogy a csőben egy grafitszerű tömítés van, amit egyben kivenni szerintem esélytelen. Az alábbi alkatrész. Van valakinek ilyen gyűrűje, vagy mi a megoldás? A cementet nem tartom jónak, talán kringelit lapból lehetne csinálni...
Más hogy oldotta meg a problémát?
A kereskedelemben a kereslet-kínálat együtthatója határozza meg az árat. Ha nekem van egy 20ft-os csavarom de az országban senki másnak nincs és neked nagyon kell úgy is megveszed 8.000-ért ha csak ez kell, hogy működjön a gép. :)
Azért írtam ki az e-mail címedet, mert te kapcsolatban vagy olyan emberekkel, akik gyártanak, te is csináltatsz bilincset palástot matricát és lassan már mdaniel kipufogó is lesz!
Minek írjam az enyém, ha nem tudok benne segítséget nyújtani.
DRZ400S-en Kipufogót akartam cserélni, és meglepődve tapasztalom, hogy a csőben egy grafitszerű tömítés van, amit egyben kivenni szerintem esélytelen. Az alábbi alkatrész. Van valakinek ilyen gyűrűje, vagy mi a megoldás? A cementet nem tartom jónak, talán kringelit lapból lehetne csinálni...
Más hogy oldotta meg a problémát?
sportdob@gmail.com
Van 4 csavaros dobom esetleg ha gondolod.
amire felrakod ( leginkább 600 ccm-re )
3 csavaros
Mibeke kerül egy ilyen megközelitőleg?
Hajdusamsonbol megerkezett a Leo Vince?
Mondtam a sracnak hogy olcson adja oda.tudjal rajta te is keresni egy kis penzt.
Sok sikert
2000-es évjáratú Honda cb500-ra érdkelne használt, vagy akár új sportkipufogó is.
Köszi
38 e ft
Üdv Roland
Üdv.
Mennyibe kerül?
sportdob@gmail.com
mióta haza jöttem, nem nagyon dumáltunk!
valamikor a napokban rád csörgök majd
Kipufogóra hőálló lakkot hol tudok beszerezni (szintelent) ?nemhorror áron!
Elöre is köszi
Minek írjam az enyém, ha nem tudok benne segítséget nyújtani.
sportdob@gmail.com
Üdv.: Ádám