Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello erdeklodnek higy tudsz-e akrpovic megafont eladot vagy laser gp kipufogot ?
http://www.kepesmotor.hu/onroa...
itt egy új ami kimondott R1-hez való
a képesmotoron a hirdetésben vannak árak és infók, de ha a leírt telefonszámot felhívod, akkor nagyon szívesen adok további tájékoztatást a felmerülő kérdéseidre

Üdv Roland
Eladó! 55.000ft Mívv Titan offroad. 20 376 46 36
Helló!
Nem már elkelt.
sportdob@gmail.com
Hello meg van még a kipufogó?
szia mennyi az akropovics kipufogó és hogy összekötő van e hozzá vagy tudsz adni? ja yamaha r1 2002 mocim van és hogy csere érdekelne-e?
Eladóak
06 30 635 9305
Akrapovic, Leo vince, Arrow, Danmoto, Giannelli, Raptor, Megafon, Sport könyök, összekötő csövek, 3-4 csavaros átalakítók.
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
Szia!
Én az OBI-ba vettem.Táblába árulják. Méretre vágtam,ragasztó sprayvel beszortam ,beragasztottam.Hibátlan lett.Talán valami (hővédő fólia) néven találtam meg.
Mi is arra szoktuk csapatni ha megyünk, legalábbis mindig érintjük
remélem egyszer össze futunk
Üdv mindenkinek !
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy mi lenne annak a hőszigetelő fólia szerű anyagnak a pontos neve ami kipufogó dob és cső melletti idomokat védi a magas hő hatástól illetve ilyet hol lehet be szerezni ?
köszönöm a segítséget
Koszi ! Ritkan,de szoktunk! De most egy darabig sehova,mert teljes general lessz!
Vagány a géped!
tb ranch-ra szoktatok járni?
Szia!

Érdekelne a Leo Vince karbon borítású dob. Tudnál róla pár képet illetve méreteket küldeni?

email:charlye73@gmail.com

Köszönöm!
Nem tudom milyen robogón volt, típusszám alapján biztos meg lehet találni a google-ben
Azt nem nondtam hogy 2t,nem tudom hogy számít-e.
06 30 635 9305
100ccm robogóra keresek kipufogót,nem feltétlen újat.
Barátomnak a Drz-jén ARP Racing dob van, de nem adná semmi pénzért
Ez 4T kipu
*album
Sziasztok!
Van itt a Sportmotoron egy "ARP rezó" nevű mappa. Keresgéltem a neten, de semmit nem találtam az ARP rezókról. Ki gyártja ezeket?
Helló!
Keres fel és megbeszéljük a részleteket.
sportdob@gmail.com