a képesmotoron a hirdetésben vannak árak és infók, de ha a leírt telefonszámot felhívod, akkor nagyon szívesen adok további tájékoztatást a felmerülő kérdéseidre
Szia!
Én az OBI-ba vettem.Táblába árulják. Méretre vágtam,ragasztó sprayvel beszortam ,beragasztottam.Hibátlan lett.Talán valami (hővédő fólia) néven találtam meg.
Üdv mindenkinek !
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy mi lenne annak a hőszigetelő fólia szerű anyagnak a pontos neve ami kipufogó dob és cső melletti idomokat védi a magas hő hatástól illetve ilyet hol lehet be szerezni ?
köszönöm a segítséget
itt egy új ami kimondott R1-hez való
Üdv Roland
Nem már elkelt.
sportdob@gmail.com
06 30 635 9305
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
Én az OBI-ba vettem.Táblába árulják. Méretre vágtam,ragasztó sprayvel beszortam ,beragasztottam.Hibátlan lett.Talán valami (hővédő fólia) néven találtam meg.
remélem egyszer össze futunk
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy mi lenne annak a hőszigetelő fólia szerű anyagnak a pontos neve ami kipufogó dob és cső melletti idomokat védi a magas hő hatástól illetve ilyet hol lehet be szerezni ?
köszönöm a segítséget
tb ranch-ra szoktatok járni?
Érdekelne a Leo Vince karbon borítású dob. Tudnál róla pár képet illetve méreteket küldeni?
email:charlye73@gmail.com
Köszönöm!
Ez 4T kipu
Van itt a Sportmotoron egy "ARP rezó" nevű mappa. Keresgéltem a neten, de semmit nem találtam az ARP rezókról. Ki gyártja ezeket?
Keres fel és megbeszéljük a részleteket.
sportdob@gmail.com