Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudom
Szia! 2004-es Suzuki SV 650-re felmegy?
ilyen kipuffra való
Eladó egy Yoshumura Full rendszer 1999-től 2007-ig Hayabusára. Szép állapotban, 1-2 apró hibával, felfogató bilincsel. Piaci ár alatt! Árért érdeklődj a megadott elérhetőségeknél.
sportdob@gmail.com
nekem van eladó
üdv akra dobomnak elszakadt a carbon bilincs hol tudnék venni vagy csináltatni hozzá előre is köszönöm a segitséget
Megmaradt kipufogómat eladásra kínálom
Eladó Sport dobok:Leo vince, Arrow, Mivv, Two Brothers, Micron, Sport könyök, összekötő csövek, 3-4 csavaros átalakítók.
Rendelhető Új Two Brothers és Pro Circuit dobok, rendszerek!
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
http://www.kepesmotor.hu/onroa...
Eleg barati az ar.ha valakit erdekel
Készpénzes vásárlás esetén az ár alkuképes.
Gyárira vissza csere okán eladóvá vált egy ovál sportdob, krómozott véggel, hozzá való felfogató bilinccsel, „E” jelzés nélkül. (könyök nélkül, csak a dob).
Kb. 46x13x10 cm. A könyök felőli vég mérete 54 mm.

Cserébe érdekel 43-as lábra való, jó állapotú speed vagy speed jellegű sport (gyárilag koptató nélküli) motoros csizma.

Ár: 19.000,- Ft
Ez jóötlet! Köszi!
Sziasztok.
Egy GSR600-ra ráraktunk egy BODIS nyitott rendszert katalizátor nélkül.A kipufogó most szikrázik vagy lángot lő vagy mi,amikor nagy fordulatról vissza engedem a gázt.Ez mennyire egészséges,árthat a motornak ?Köszi
Rendben. Majd jelentkezel.
Üdv.
sportdob@gmail.com
Mar megvolt . A mivvrol kuldtel is kepet. Keretem nincs ra. 20-a korul visszaterunk ra aztan ha meglesz akkor megbeszeljuk!
Igen különböző. Nekem jelenleg rugós csatlakozású és 4 csavaros van. Ezek is fel szerelhetők csak kell egy közdarab, vagy az összekötő végét módisítani kell. Ha esetleg így is érdekel valamelyik keres fel és küldök róluk képet, meg infót mit is lehet róla tudni.
sportdob@gmail.com
Ezeknel a csavaros dobvegeknel a csavarok helye kulonbozo, vagy fix? Lehet hogy hulye kedes de nemigazan ertek hozzaa..:/
Harom csavaros erdekelne!
http://www.kepesmotor.hu/onroa...

esetleg jelcsát kérdezd meg
Helló!
3 vagy 4 csavaros kellene? ! csavaros Mivv-em van ha érdekel.
sportdob@gmail.com
48 mm-es az átmérő
E szabvány (rendszám,közút,vizsga stb)
70 e ft
Mennyi lenne az ara, és ez jó 250es 4T re?
Mekkora az átmérője az összekötőnél?
Koszi
bolti ár töredéke