Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezen felül, esetleg ha vannak itt dobkészítők, akkor ajánlatot kérnék 2 db dobra. Csavaros rögzítéses megoldás érdekelne! Hozzávetőleges árat ha tudtok mondani, azt megköszönöm!
Helóheló!

Segítsetek nekem egy icipicit, légyszives! Nemrégen vettem egy motort, ami tulajdonképpen gyári állapotú. Akaratomon kívül, véletlenül beleért a csizmám a kipufogó csövébe és csúnya nyomot hagyott. Mivel lehetne ezt a nyomot eltüntetni? Remélem tudtok valami megoldást, mert a szívem szakad meg a motorkáért..
Helló!
Dobom van több fajta, de sajnos összekötőm nincs hozzá. Ha így is érdekel keress fel nyugodtan.
sportdob@gmail.com
Hello

Valakinek nincs használt de jó állapotú vagy új de nem csillag áru dobja Yamaha WR 250 F-hez 2007?
Üdv!
Érdeklődnék, van egy 2003-as honda cbr600rr-em amin akra rendszer van, és ehhez keresnék hangtompítót.Valakinek esetleg ötlete,címe?
Válaszotokat előre is köszönöm
Sziasztok,

Szeretnék megszabadulni egy gyári kawasaki kipufogótól. Azért került hozzám mert azt hittük jó lesz a Hondámra (nem tudtuk akkor még, hogy kawa) 95 mm lyukközép táv.
Ezekre jó!
KÖSZÖNÖM az infót NORBRADAR-nak!
Teljesen használható állapotban, 1-2 kisebb karcon kívül nincs hibája. Áron alul 18-ról indítok.
Helló
Nincs meg elkelt !
Meg van még a kipufogódob? Mennyi az ára?
eladó
z750-z1000-re is felszerelhető lehet.
zx9R 98- vance &hines rendszer egyben eladó. hogy nem egy csendes darab az tuti
Eladó Sport dobok:Leo vince, Arrow, Mivv, Two Brothers, Micron, Sport könyök, összekötő csövek, 3-4 csavaros átalakítók.
Rendelhető Új Two Brothers és Pro Circuit dobok, rendszerek!
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
Szevasztok. erdeklodnek hogy ktm exc 300 ra ami 2001 es kiadasu, fel lehet tenni ujabb rezonatort? 2013 et?
Valaki hasonloval probalkozott mar?
Dettó így járta ma :S még itt csengenek a szavak a fülemben...
Helló!
Van ilyenem is, nem tudom hogy ezt múltkor nézted-e.
Van több eshetöségem is ! de igazábol nem a hagyományos ovál dobot keresném de ha nem lesz más akkor marad ez vagy csináltatok Raptort !http://raptordob.hu/hu/galeria... ! Vagy kintröl rendelek !
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy feltettem a gépemre egy leo vince sport kipuffot ami egy 2006-os er és , hogy ilyenkor kell-e valamit utána hangolni, vagy bármit csinálni a géppel?
Martin kipufogóból hogyan lehet kivenni a hangtompítót?
sikerrel jártál?
Sziasztok!

Tud vki olyan olyan cuccról, h slipon meg bolton egyben? :D
Az van, h vinnem kell a mocit műszakira és nem akarom lebontani az egész rendszert. Ha lenne egy ilyen cucc, akkor a sliponra rá tudnám tenni a gyári kiput és nincs pampogás.

Ha vkinek van infója, ne tartsa vissza.

Köszi!
hali!
Danmoto kipufogóról van valakinek valamilyen véleménye?
HONDA CBR 600RR

2003-2004

Remus dob+cső, ovál, alu, polírozott házas, E betűs
55 e ft

HONDA CBR 600 RR

2003-2004

Martin dob+cső

37 e ft

Remélem tudtam segíteni!

Üdv Roland
Rendben.
Sok sikert hozzá.