add el nekem a dobot!
Finsterbe tetszett meg barátom quadján az ilyen alakú, azóta se találtam olyat, ez a Raptor hasonlít rá nagyon és tetszik!
Már csak a dob híja...
Budapesten vagy környékén (Budaörs, Tbálint, Diósd..stb.) keresek kipufogóst aki nem horror áron, elkészítene nekem egy 15-20centis összekötő csövet és fel is varázsolna egy Raptor dobot a VFR-re.
Sziasztok!Valaki tudna segíteni akinek FMF SHORTY kipufogoja van érdekelne pár adat: perforált cső hossza,átmérője vagy a komplett dob hossza megköszönném!
Remus genesis ovál karbondob.3 csavaros kivitel adom hozzá a rögzítő pántot,pár karc van a dobon de nem vészes.Van hozzá egy egyedileg gyártott összekötő ami vfr750f rc36/2-höz való egyben vagy külön,egyben 25e,külön dob 23e,összekötő 5e.Kawasaki gpz/kz750 marving dob kissé átfaragva,újratömve,furujával 10e ft.robogó kipufogó 3e ft.Érd:zoli_motor@freemail.hu
Hétfőn pályanapon volt,meg amúgy is be van havazva.Email-en nem is fogod,csak telefonon-kérdés hogy jó száma van-e meg neked.Írj az email címemre és ott megadom a számát.
Eladó Sport dobok és összekötőcsövek, átalakítók.
Arrow, Leo Vince Two Brothers Yoshimura Raptor... stb
Rendelhető ÚJ Two-Brothers és Pro Circuit dobok!
Információkért és árakért keres telefonon vagy emailben.
sportdob@gmail.com
Eladó 2 db Bodis kipufogó dob enyhén sérült!Álló helyben eldőlt a motor és úgy keletkezet a dobon a sérülés! E szabvány számos db killer nincs meg!
80000ft
az enyém belseje 50-es csak, így valószínű hogy nem rá húzod a dobot, hanem bele dugod
hétfő este hívj fel, kedden délelőtt bent leszek a városba és viszem a dobot
06 30 635 9305
Van pár dobom ha gondolod keres fel és biztos találunk valamit.
sportdob@gmail.com
2005-ös zx-10r keresek dobot!
Finsterbe tetszett meg barátom quadján az ilyen alakú, azóta se találtam olyat, ez a Raptor hasonlít rá nagyon és tetszik!
Már csak a dob híja...
Sp1-hez keresek nem gyári kipufogót. Esetleg ha valakinek lenne vagy ismer valakit akinek lenne, akkor szóljon bátran Előre is köszi
Titán 70 e ft
Carbon 45 e ft
06 30 635 9305
Arrow, Leo Vince Two Brothers Yoshimura Raptor... stb
Rendelhető ÚJ Two-Brothers és Pro Circuit dobok!
Információkért és árakért keres telefonon vagy emailben.
sportdob@gmail.com
80000ft
hétfő este hívj fel, kedden délelőtt bent leszek a városba és viszem a dobot
06 30 635 9305
Slip on dobból van esetleg olyan ami rámegy kívülről 54,6-os külső átmérőjű összekötő csőre? Ilyen méretű az összekötő csövem a mocin.
Előre is köszi.
Sajnos összekötő csövem nincs de van több dobom ami felszerelhető. Ha érdekel keres nyugodtan.
sportdob@gmail.com
a te régi csöved ami a gépen van az nem jó?