Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha esetleg 3 csavaros dobot keresel és ez jó a tiédre, akkor tudom ajánlani
Helló!
Van pár dobom ha gondolod keres fel és biztos találunk valamit.
sportdob@gmail.com
üdv!
2005-ös zx-10r keresek dobot!
add el nekem a dobot!
Finsterbe tetszett meg barátom quadján az ilyen alakú, azóta se találtam olyat, ez a Raptor hasonlít rá nagyon és tetszik!
Már csak a dob híja...
Budapesten vagy környékén (Budaörs, Tbálint, Diósd..stb.) keresek kipufogóst aki nem horror áron, elkészítene nekem egy 15-20centis összekötő csövet és fel is varázsolna egy Raptor dobot a VFR-re.
Eladó! Leo Vince X3 Drz van de bármire felmegy! drz-hez összekötő csövet is adok! Érd:ladamycar@freemail.hu
Sziasztok!
Sp1-hez keresek nem gyári kipufogót. Esetleg ha valakinek lenne vagy ismer valakit akinek lenne, akkor szóljon bátran Előre is köszi
Sziasztok!Valaki tudna segíteni akinek FMF SHORTY kipufogoja van érdekelne pár adat: perforált cső hossza,átmérője vagy a komplett dob hossza megköszönném!
Üdv. Valaki ha adna tippet h kb mennyit érhet megköszönném.
Remus genesis ovál karbondob.3 csavaros kivitel adom hozzá a rögzítő pántot,pár karc van a dobon de nem vészes.Van hozzá egy egyedileg gyártott összekötő ami vfr750f rc36/2-höz való egyben vagy külön,egyben 25e,külön dob 23e,összekötő 5e.Kawasaki gpz/kz750 marving dob kissé átfaragva,újratömve,furujával 10e ft.robogó kipufogó 3e ft.Érd:zoli_motor@freemail.hu
Alu 35 e ft
Titán 70 e ft
Carbon 45 e ft
06 30 635 9305
Hétfőn pályanapon volt,meg amúgy is be van havazva.Email-en nem is fogod,csak telefonon-kérdés hogy jó száma van-e meg neked.Írj az email címemre és ott megadom a számát.
Eladó Sport dobok és összekötőcsövek, átalakítók.
Arrow, Leo Vince Two Brothers Yoshimura Raptor... stb
Rendelhető ÚJ Two-Brothers és Pro Circuit dobok!
Információkért és árakért keres telefonon vagy emailben.
sportdob@gmail.com
Eladó 2 db Bodis kipufogó dob enyhén sérült!Álló helyben eldőlt a motor és úgy keletkezet a dobon a sérülés! E szabvány számos db killer nincs meg!
80000ft
Nem tudom elérni Sakál mestert, egy hete se facebookon, se E-mailben nem válaszol. Szabadságon lenne? Nem tudtok valamit? :)
Dolgozom holnap.
az enyém belseje 50-es csak, így valószínű hogy nem rá húzod a dobot, hanem bele dugod
hétfő este hívj fel, kedden délelőtt bent leszek a városba és viszem a dobot
06 30 635 9305
Küldtem e-mailt.
Megoldható. Keres fel ha érdekel.
Helló!

Slip on dobból van esetleg olyan ami rámegy kívülről 54,6-os külső átmérőjű összekötő csőre? Ilyen méretű az összekötő csövem a mocin.

Előre is köszi.
54,6 a külső átmérője az összekötőnek ahol a dob megy rá ha jól emlékszem.
A carbon kipufogo milyen arban van Misi?
Helló!
Sajnos összekötő csövem nincs de van több dobom ami felszerelhető. Ha érdekel keres nyugodtan.
sportdob@gmail.com
csörrents fel
nincs hozzá cső
a te régi csöved ami a gépen van az nem jó?