Érdekelne a dolog, főleg ha találunk közös nevezőt ár tekintetében :) Egy elérhetőséget adj nekem kérlek ( pl. telefon ) és megbeszélhetnénk a részleteket !
Még mindig keresem az igazit ! :) Nem akarom elhinni,hogy nincsen senkinek egy eladó sem, a felsorolt kipufogók közül .....
Egész pontosan a képen látható dobok közül érdekelne valamelyik, összekötő csővel vagy a nélkül, CBR 600RR-hez, évjárat szinte mind1,elsősorban 2004-es lenne jó, de nem baj ha faragni kell kicsit ! :) Nem ragaszkodok a 0 km-es, új, még ki sem csomagolthoz, használt is tökéletesen megteszi ! ebay-t ismerem,néztem, találtam, de inkább a hazai motorosokkal üzletelnék ! Köszönöm előre is a fáradozásotokat!
Képeket, árat kérlek e-mailben küldj az adameg6@vipmail.hu címre !
Ez ami most fent van ez titán , mert a vége is be van kékülve meg az eleje is elég szépen a palást meg karbon ..... akkor jöttem rá hogy jó dob lehet mikor leszedtem és kisujjal tartottam meg, szinte nincs súlya se!
Eladó Sport dobok: Leo vince, Arrow, Yoshimura, Two Brothers, Giannelli, Micron, G.P.R. Sport könyök, összekötő csövek, 3-4 csavaros átalakítók.
Rendelhető Új Two Brothers és Pro Circuit dobok, rendszerek!
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben, Pirvátban vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
Sziasztok, Eladnám, elcserélném vagy beszámítatnám a lenti képeken látható Viper slip on oval karbon kipufogót "E" betűs hasonló kipufogóba. Akár összekötő csővel (Honda CBR600F4i-hez, nem lambda szondás) együtt vagy külön. A kipufogó 52mm-es csőre csúszik rá, a palást hossza 450mm, és az ovál átmérői 105x125mm. Érdeklődni: nemtom51@gmail.com vagy +36-20/618-9844
Remus genesis 3 csavaros ovál karbondob nem E betüs 20e ft-ért,van hozzá egy összekötő amivel vfr750-re felrakható 5e ft,Kawasaki gpz/kz750 kipufogó marving kissé faragva és újratömve 10 e ft,Aprillia robogó 2T kipufogó a képen látható állapotban 3e ft.Posta oké érd:zoli_motor@freemail.hu
Van egy elado Akrapovic S-H6SO2L-HT. Ket pici horpadas van rajta de tokeletes. Lambdas 60mm osszekotocsovel Cbr 600 F4i hez. Nincs benne E minosites, de cserebe gyonyoru a hangja. Emailcimem az adatlapon ott varom az erdeklodoket, tudok kepet is kuldeni.
Arrow kipufogó keresek honda hornethez ( 2004 ). Ha valakinek van esetleg vagy tudja hol tudom beszerezni az jelezze.
Előre is köszönöm.
Érdekelne a dolog, főleg ha találunk közös nevezőt ár tekintetében :) Egy elérhetőséget adj nekem kérlek ( pl. telefon ) és megbeszélhetnénk a részleteket !
Köszönöm
Van egy teszt dobunk, új bekötőcsővel....
Bármire fel szerelhető
60-as be ömlővel
Még mindig keresem az igazit ! :) Nem akarom elhinni,hogy nincsen senkinek egy eladó sem, a felsorolt kipufogók közül .....
Egész pontosan a képen látható dobok közül érdekelne valamelyik, összekötő csővel vagy a nélkül, CBR 600RR-hez, évjárat szinte mind1,elsősorban 2004-es lenne jó, de nem baj ha faragni kell kicsit ! :) Nem ragaszkodok a 0 km-es, új, még ki sem csomagolthoz, használt is tökéletesen megteszi ! ebay-t ismerem,néztem, találtam, de inkább a hazai motorosokkal üzletelnék ! Köszönöm előre is a fáradozásotokat!
Képeket, árat kérlek e-mailben küldj az adameg6@vipmail.hu címre !
Üdv.: Ádám
20/411-7338
GSR600 hoz van eladó sport dobod? Ha igen milyen árban?
Köszi
Rendelhető Új Two Brothers és Pro Circuit dobok, rendszerek!
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben, Pirvátban vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
Van pár dobom ami szóba jöhet. Ha érdekel keress nyugodtan.
Malaguti Madison S250 robogóra szeretnék sportdobot,tudtok valamit ajánlani természetesen nem arany áron!
Irtam neked e mailt. Jol csinald a dolgokat.ugyes legyel.sok sikert.