Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Yoshimura gp evo 2 dobpárhoz (K7 1000 gsx-r -re) katalizátor kiváltó Y -t keresek !
REZONÁTOR TISZTÍTÁS ? - egész nap próbáltam gázpisztollyal, de nem gyulladt be a korom, benzinnel is próbáltam, vastag koksz darabok estek ki belőle, szintén nem volt intenzív a koksz égése... Valaki tud vegyszeres oldószeres megoldást ? Elfogyott a palack

Kompresszorral mikor kell fújatni ? a gázláng mellé? vagy hevítés után ? De inkább oldószerrel próbálkoznék.
Majd egy képet készítesz hogy áll a motoron?
Szia.

Köszi, de egyenlőre nem cserélném el.
várom válaszod! köszönöm
Most keresem én is őket és nem érhetőek el. Akkor lemaradtam a csizmáról
rolandsimon89@gmail.com
Rendben köszi ;)
rakok fel képet ide is az eladó kipu dobról. Bódis ovál E legálos db killeres,és slip-on ha minden igaz.
az ára 40000,- jó magyar forint. nekem K6-os Bandit 1.2-esen volt fent.
ha valakit érdekel forduljon hozzám bizalommal
Remus genesis 3 csavaros vfr750f r36/2-re készített összekötővel vagy nélküle.Dob 23eft,összekötő 5e ft egyben 25e ft.Érd:zoli_motor@freemail.hu
Helló!
Neked is azt tudom javasolni keres fel, és meg nézzük hátha tudok segíteni.
sportdob@gmail.com
Sziasztok!
CBR919 RR-re keresnék sportdobot ésszerű áron.
Akinek volna kérem jelezzen itt v.hogy

Köszi !
Helló!
Van több dobom is. Ha érdekel keres fel és válaszolok a kérdéseidre.
sportdob@gmail.com
Sziasztok!

Honda CBR 954-re érdeklődnék használt v olcsó új :):):) sportkipufogó rendszer és Power Commander után! Aki tud írjon!

Köszi szépen!

KOKO
Eladó Honda CBR 900 RR-re sport kipufogódob a hozzá való bilinccsel és könyök.
A dob ovál kialakítású, krómozott végű, külön bilinccsel felfogatható.
A könyök Honda CBR 900 RR-re való. Eddig az 1994-es SC28-asomon volt, de szerintem 98-ig jó, tekintve, hogy most az enyémen egy 1997-es CBR 900-as könyöke van fent, gyári dobbal.

A dob vége be van dugva a könyök végébe és ebben a helyzetben vannak összehegesztve. Így vettem. A hegesztés varratát egy krómozott bilincs takarja.

Beszámítok:
10,- eFt-ig elfogadható minőségű tárcsafékzárat (akár riasztósat is)
10,- eft-ig fekete kordura, protectoros, motoros túranadrágot (méretet nem tudok de 176 cm 90 kg vagyok)
5,- eFt-ig Honda CBR 900 RR 1994-hez baloldali kormányt. (olyat amiben a rúd belül benne van, a kormányvégsúly markolatgumi nem érdek

Ár kompletten: 27 ezer Ft.
Esetleg utcai kipufogó cserébe érdekel?
Tetszik a Raptor kipufogó, nekem Honda Dominatorra kellene egy kisebb értékű off road dob!
Helló!
Igen fel tudod szerelni.
Sziasztok!

Adott a képen látható dob.Eddig egy Suzuki DR650-en volt rajta. Méretben egyezik a gyári kipufogómmal. (Honda VFR750F RC36). Fel tudom rakni a motoromra a megfelelő összekötő csővel? Mármint nem lesz rosszabb teljesítményben a motor? Kipufogó ügyben laikus vagyok ezért ne kövezzetek meg. Válaszokat előre is köszönöm!
Az Titán dobpár külön is eladó!
06 30 635 9305
Tavaszi AKCIÓ már csak pár napig! Hónap végéig 5000 Ft-os kedvezmény egyes Arrow és gyári dobokra!

Eladó Sport dobok és összekötőcsövek, átalakítók.
Arrow, Leo Vince Two Brothers Yoshimura Raptor... stb
Rendelhető ÚJ Two-Brothers és Pro Circuit dobok!
Információkért és árakért keres telefonon vagy emailben.
sportdob@gmail.com
Kawasaki gpz750 marving dob kissé faragva újra tömve,furujával 10e ft,kz550 marving dobok mintának leginkább mert eléggé oda vannak lásd képeken 3e ft/pár,robogó kipufogó 3e ft.Érd:zoli_motor@freemail.hu
Ne hagyd magad haver! Neked van igazad! vagy mégse...
Csak pont te nyomod a felesleges rizsát... Rolcsi
Akkor a lenyeg.ne itt eld ki magad.mert a sracok nem ezt akarjak olvasni.ha felkeverednek ide!
Van neked mivel foglalkozni .sajat portadon tarts rendet!