Helló!
Nekem van egy ami a te évjáratodra jó!
Nem teljesen olyan mint amik a képen van de van hozzá összekötő is és a tiedre egy az egyben felszerelhető! Bővebb infókért keres fel.
sportdob@gmail.com
Egész pontosan a képen látható dobokat összekötő csővel vagy a nélkül, CBR 600RR-hez, évjárat szinte mind1,elsősorban 2004-es lenne jó, de nem baj ha faragni kell kicsit ! :) Nem ragaszkodok a 0 km-es új, még ki sem csomagolthoz, használt is tökéletesen megteszi ! ebay-t ismerem,néztem,de inkább a hazai motorosokkal üzletelnék ! Köszönöm előre is a fáradozásotokat!
Képeket, árat kérlek e-mailben küldj az adameg6@vipmail.hu címre !
Szia
Ha joval rovidebb lesz nyomatekot veszit a motorod picit gyengulhet, bar ezt nem fogod erezni mert olyan hangos lesz hogy azt hiszed jobb is. Ha tenyleg hozzaerto vagja le es mondjuk 34-38 kozottire akkor erot sem veszitesz es hangosabb is lesz. De szerintem ez nem melyebb hanem uvoltosebb lesz.
Egy akrát én biztos nem vágnék szét. Ez így tökéletes ahogy van. Ehhez a motorhoz illik szerintem ez a nagy dob. Szétvágod hangosabb lesz a dobod ennyit nyersz vele viszont nyomatékot veszíthetsz,nemhiába azért akkora amekkora. Én meghagynám ezt így ahogy van el se cserélném. De ahogy érzed
Szeretnék érdeklődni, hogy tud valaki információt, arról hol lehet csináltatni kipufogóba ezt a szabályozható lapot (szelepet) Nyitott állapot, vagy zárt és akkor halkabb. Elektromosan, vagy bowdenes módszerrel állítható menet közben.
Köszönöm a segítséget!
Eladó Sport dobok: Leo vince, Arrow, Yoshimura, Two Brothers, Raptor, Giannelli, Micron, G.P.R. Sport könyök, összekötő csövek, 3-4 csavaros átalakítók.
Rendelhető Új Two Brothers és Pro Circuit dobok, rendszerek!
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben, Pirvátban vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
Lehet tudok segíteni. Keres fel és megbeszéljük.
sportdob@gmail.com
Nekem van egy ami a te évjáratodra jó!
Nem teljesen olyan mint amik a képen van de van hozzá összekötő is és a tiedre egy az egyben felszerelhető! Bővebb infókért keres fel.
sportdob@gmail.com
Még mindig keresem az igazit ! :)
Egész pontosan a képen látható dobokat összekötő csővel vagy a nélkül, CBR 600RR-hez, évjárat szinte mind1,elsősorban 2004-es lenne jó, de nem baj ha faragni kell kicsit ! :) Nem ragaszkodok a 0 km-es új, még ki sem csomagolthoz, használt is tökéletesen megteszi ! ebay-t ismerem,néztem,de inkább a hazai motorosokkal üzletelnék ! Köszönöm előre is a fáradozásotokat!
Képeket, árat kérlek e-mailben küldj az adameg6@vipmail.hu címre !
Ha joval rovidebb lesz nyomatekot veszit a motorod picit gyengulhet, bar ezt nem fogod erezni mert olyan hangos lesz hogy azt hiszed jobb is. Ha tenyleg hozzaerto vagja le es mondjuk 34-38 kozottire akkor erot sem veszitesz es hangosabb is lesz. De szerintem ez nem melyebb hanem uvoltosebb lesz.
Egy akrát én biztos nem vágnék szét. Ez így tökéletes ahogy van. Ehhez a motorhoz illik szerintem ez a nagy dob. Szétvágod hangosabb lesz a dobod ennyit nyersz vele viszont nyomatékot veszíthetsz,nemhiába azért akkora amekkora. Én meghagynám ezt így ahogy van el se cserélném. De ahogy érzed
Hogy mélyebb hangja legyen?
van egy eredeti aprókavics dobom, 4 csavaros, patika állapotú a gixxeremhez ezt szeretném lecserélni egy rövidebb, trioválra ....
Valaki esetleg csere? vagy ráfizetés vagy bármi lehetőség?
Szeretnék érdeklődni, hogy tud valaki információt, arról hol lehet csináltatni kipufogóba ezt a szabályozható lapot (szelepet) Nyitott állapot, vagy zárt és akkor halkabb. Elektromosan, vagy bowdenes módszerrel állítható menet közben.
Köszönöm a segítséget!
sportdob@gmail.com
06202137824
zx9r-re keresek "E" betüs dobot.
Köszi
35 e ft
60 e ft
06 30 635 9305
Rendelhető Új Two Brothers és Pro Circuit dobok, rendszerek!
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben, Pirvátban vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
Az FZ750-es gépemre szerettem volna feltenni, de anélkül így ebben a formában elég macerás lenne.
15000-ért
06202137824